Вхід | Реєстрація

Вихованці кременчуцької виховної колонії змагалися на чемпіонаті з дворового футболу

Вихованці кременчуцької виховної колонії змагалися на чемпіонаті з дворового футболу

В рамках реалізації Меморандуму про співпрацю між Державною пенітенціарною службою України та Громадською організацією «Всеукраїнська національна федерація дворового футболу» 6 листопада на базі Кременчуцької виховної колонії відбулось відкриття чемпіонату з міні-футболу (дворового футболу) серед команд неповнолітніх, які відбувають покарання в колонії. На захід завітали керівництво територіального управління в Полтавській області, керівництво м. Кременчука, органи місцевого самоврядування, представники державних, громадських та релігійних організацій.

У вересні 2013 року у рамках виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича було підписано Меморандум про співробітництво між Державною пенітенціарною службою України на чолі з її Головою генерал-полковником внутрішньої Олександром Лісіцковим та Всеукраїнською національною федерацією дворового футболу на чолі з її Президентом Кивою Іллею Володимировичем. Метою співпраці стало формування у підлітків відповідального та бережливого ставлення до свого здоров’я, усвідомлення життєвої необхідності здорового способу життя, сприяння реалізації творчого потенціалу неповнолітніх засуджених, спрямованого на їх духовне та фізичне становлення і самовдосконалення.

«Дворовий футбол є одним із заходів фізкультурно-спортивної роботи вихованців Кременчуцької виховної колонії, невід’ємною частиною життя юнаків нашої установи. Ми горді тим, що саме на нашій Полтавській землі, у виховній колонії, відбувається перша гра Чемпіонату з дворового футболу», - наголосив керівник виховної установи Юрій Величко.

Вихованці довго чекали на визначення кращої футбольної команди, наполегливо готувалися, неодноразово футбольні тренування виснажували підлітків, і ось, нарешті довгоочікувана гра. За головний трофей - Кубок переможця - боротьбу вели юні футболісти колонії, які були поділені на три команди: «Олімп», «Прометей», «Титан». Після жеребкування та розминки розпочалися справжні баталії. Матч відбувся у напруженій безкомпромісній боротьбі, оскільки кожна команда прагнула здобути перемогу в турнірі. Юні спортсмени показали неабияку майстерність, наполегливість, спритність та чудову гру. Рівень футболу продемонстрований трьома командами був досить високий. І ось нарешті визначений переможець - команда «Титан» виборола І місце, з чим ми її і вітаємо!

Гра викликала неабиякий інтерес серед футбольних уболівальників та гостей свята, а тепла осіння погода сприяла чудовому настрою усіх присутніх.


Автор: Прес-служба управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 листопада 2013, 11:37 | Кременчук | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації