Вхід | Реєстрація

Екопрокуратура повернула державі приватизовані землі парку «Нижньоворсклянський»

Екопрокуратура повернула державі приватизовані землі парку «Нижньоворсклянський»

Апеляційний суд Полтавської області погодився з позицією Кременчуцького міжрайонного екологічного прокурора, залишивши в силі рішення районного суду. Рішення стосувалося задоволення позову прокурора до Кобеляцької районної державної адміністрації та приватної особи про скасування розпорядження органу місцевого самоврядування та визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку площею 0,1 га., вартістю близько 20 тис. грн.

Як повідомили в прес-службі Кременчуцької міжрайонної екологічної прокуратури, дана земельна ділянка знаходиться в межах прибережно-захисної смуги Дніпра та Дніпродзержинського водосховища на території ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Лучківський» та регіонального ландшафтного парку «Нижньоворсклянський».

Прокуратура вживає заходи щодо виконання рішення суду та повернення земель природно-заповідного фонду у державну власність.


Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2014, 15:05 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації