Вхід | Реєстрація

Ціна бензину, як фактор, що стримує розвиток футболу

Ціна бензину, як фактор, що стримує розвиток футболу

Футбольні новини Кобеляцького району, можливо і не настільки значимі, щоб публікуватися на http://www.readfootball.com/transfer.php, хіба що минулорічний трансфер Андрія Міщенка із алчевської «Сталі» до «Севастополя» заслуговує на увагу і має зв’язок із кобеляцьким футболом. Адже хлопець, який народився і виріс у Бутенках є на сьогодні єдиним діючим професійним футболістом, який представляє Кобеляччину.

Але навіть попри відсутність «зірок», кобеляцьке футбольне життя є жвавим і багатобарвним. Днями представники фізкультурних колективів затвердили графіки проведення першості та кубку району. У цьому році формат проведення змагань зазнав деяких змін. Так, кубок відкриття сезону відтепер буде називатись Кубком Гордійка на честь померлого Михайла Васильовича Гордійка. А його фінал традиційно проводитиметься в селі Іванівка.

Якщо протягом попередніх років кількість команд-учасниць футбольних змагань, що проводились на території Кобеляцького району, постійно збільшувалась, то у 2014-ому році ця тенденція, швидше за все, зміниться. І буде дуже добре, якщо футбольні команди не почнуть масово зніматися з першості. У цьому вирішальну роль може зіграти різке погіршення економічної ситуації в Україні. Ціна на бензин, яка стрімко зростає, з дня в день ставить перед організаторами і футболістами провінційних любительських команд нові виклики.  Вони далеко не завжди можуть знайти спонсорів, котрі зголосилися б компенсувати хоча б вартість поїздок на виїзні матчі. А оплачувати вояжі із власної кишені не надто заможним сільським фізкультурникам просто не під силу. Саме тому представники деяких команд які грають в кобеляцьких турнірах, прохають організаторів проводити їх так, аби мінімізувати кількість роз’їздів.


Автор: Степан ЛУГОВИЙ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 квітня 2014, 17:22 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації