Вхід | Реєстрація

Через нестачу грошей на лікування, жінка обікрала сусідку по палаті

Через нестачу грошей на лікування, жінка обікрала сусідку по палаті

Днями до чергової частини Київського райвідділу міліції Полтави із гінекологічного відділення однієї з міських лікарень зателефонувала жінка, яка перебувала там на лікуванні. Хвора повідомила про те, що з її гаманця, який постійно знаходився в палаті, зникли більш як двісті гривень.

При роботі на місці події, спілкуванні з потерпілою та іншими жінками, які лежали на лікуванні у даній палаті, працівникам слідчо-оперативної групи вдалось повністю відтворити хронологію події того дня. Виявилось, що протягом нетривалого часу, поки інші хворі були на процедурах та огляді в лікаря, одна із пацієнток в палаті залишалась сама.

Будь-яку причетність до крадіжки грошей дана жінка спочатку заперечувала, однак, згодом почала хвилюватись та зізналась, що саме вона викрала із гаманця ці гроші. Причина такого вчинку, за словами зловмисниці, брак коштів на лікування.

Відносно двадцятидворічної зловмисниці зараз розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Жінці тепер загрожує відповідальність у виді чималого штрафу, виправних робіт на строк до двох років або позбавлення волі на строк до трьох років.


Автор: Володимир Пасічко, помічник начальника Київського РВ ПМУ УМВС України в Полтавській області із зв’язків з громадськістю


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 червня 2014, 16:37 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації