Вхід | Реєстрація

Відбувся жіночий велопарад «Сукня в горошок»

Відбувся жіночий велопарад «Сукня в горошок»

Якщо Велодень є наймасовішим велосипедним святом, то Велопарад дівчат, без сумніву, є найгарнішим.

Вже вчетверте у Полтаві пройшов Велопарад дівчат під назвою "Сукня в горошок". Цього разу самих учасниць було більше ніж чоловіків, що супроводжували їх, забезпечуючи безпечний проїзд центром міста.

Під час збору біля пам'ятнику Зигіну учасниці велопараду мали змогу поспілкуватися з представниками ЗМІ та між собою. Багатьох присутніх вражали неповторністю та різноманітністю вбрання учасниць велопараду та їхні велосипеди.

"Своєю шаленою красою ви сьогодні, просто "порвали" місто, взбадьорили його!!! Своїм неповторним шармом та шиком розігнали хмаринки на небі, які хотіли зіпсувати сьогоднішнє свято! Ви, широко відкрили очі хлопцям та чоловікам, заставили їх серця битися вдвічі швидше. А, ми всі разом сьогодні, ще раз впевнилися, що ЖІНКА в сукні та на підборах це дуже красиво, а коли це ще на велосипеді - це просто бомбезно!!!" - привітав учасниць голова правління ГО "ВелоПолтава" Валерій Нурумов.

Дівчата "в горошок" проїхалися Каштановою алеєю, Корпусним садом, та пішохідною частиною Жовтневої аж до Білої Альтанки. Під час велопробігу учасниці зупинялися декілька разів для загального фото а Львівська кав'ярня пригостила красунь кавою.

А вже вже в Парку Перемоги відбилися невеличкі перегони на низькій швидкості, в яких перемогу здобула Людмила Хоменко.

А вже потім чоловіки віддавали свої голоси за кращий образ дівчини в горошок та кращий велосипед в горошок.

Кращою дівчиною "в горошок" стала Анна Ніколаєнко. До речі, вона зараз не має власного велосипеда. А приїхала переможниця на велосипеді "LEON" від магазину "Велоцентр", який був наданий громадській організації "ВелоПолтава" для популяризації велотуризму та велоруху в Полтаві.

А велосипед Тамари Межиборець отримав більше голосів народних судів.

Загалом велопарад залишив усім учасницям та учасникам гарний настрій та позитивні емоції! А організатори сподіваються, що полтавці, котрі побачили це дійство, задумаються над покупкою велосипеда!


Автор: ГО «Велополтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2014, 11:30 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації