Вхід | Реєстрація

Спортивний майданчик в Григоро-Бригадирівці

Спортивний майданчик в Григоро-Бригадирівці

Як не ми, то хто? Як не тепер, то коли?

Як потрібно, то можливо!

Громада Григоро-Бригадирівки завжди була згуртована і намагалася ставити виховання дітей на перше місце. Ще в 2011 році ми за власний кошт облаштувала дитячий садок. А сьогодні жителі села посприяли тому, щоб на території Григоро-Бригадирівської ЗОШ І-ІІ ст. з’явився спортивний майданчик. Головна мета якого — створення умов для виховання в молоді звички до здорового способу життя, занять спортом.

Приємно, що цього разу ініціативу виявило підростаюче покоління. Ініціатором та організатором став Едуард Мирошниченко, випускник школи, нині студент Дніпродзержинського коледжу фізичного виховання. Його ідею підтримали всі: і директор школи А. Яроцька, і сільський голова О. Лось, і депутати сільської ради, і члени виконкому.

На селищній сесії прийняли рішення виділити кошти для придбання матеріалів, які були зібрані за рахунок соціальних угод.

Основну частину роботи взяв на себе Сергій Мирошниченко, батько Едуарда, який неодноразово допомагав школі. Він же разом із сином спланував проект майданчика та закупив необхідні матеріали.
Вихідного дня в школі об’єдналися всі: дорослі чоловіки, молодь, учні, директор, вчитель фізичного виховання. Роботи вистачало кожному. А охочих виявилось чимало. Працювали всі дружно. Через декілька годин спортивний майданчик був готовий. Також цього дня чоловіки облаштували волейбольну та баскетбольну площадки.

Висловлюємо щиру подяку всім хто приймав участь в створенні спортивного майданчика: І. Лещенку, О. Зубенку, О. Лось, А. Яроцькій, С. Мирошниченку, А. Довбні, О. Темченко, В. Жукову, М. Дейнезі, Ю. Федорову, О. Павлюченку, О. Коларжу, А. Яроцькому. Випускникам та учням школи: Е. Мирошниченку, К. Мирошниченко, Б. Яроцькому, О. Яроцькому, С. Дейнезі, В. Лучку, В. Лукомець, А. Земляному, Д. Артамонову, Р. Крепко, Г. Литвиненко, О. Валіуліну, С. Химченку, В. Пшиченко, О. Гончарову, Р. Шишко, А. Фьодоровій, В. Ляшко, А. Овчаренко, А. Литвиненко.

Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, зміцнює здоров’я, характер і навіть розумові здібності особистостей, які ним займаються, розвиває такі навички як швидкість, спритність, реакцію, координацію, витривалість, терпіння, силу. Спорт робить людей більш стійкими до негативних факторів зовнішнього середовища. Він часто приносить масу позитивних емоцій.
Для багатьох випускників та учнів Григоро-Бригадирівської школи заняття спортом — улюблена справа. Приваблює нашу молодь і модний його різновид — турнікмен.

Стриб — і вони вже парять над землею та виробляють справжні дива на турніку. Крутяться «сонечком», підтягуються, перевертаються, стають то на одну руку, то на іншу. Навіть спостерігати зі сторони голова йде обертом. Як їм це вдається? Сила, гнучкість і спритність — усе вміщується в одному флаконі.
Створення спортивного майданчика має велике значення для розвитку громади, адже сприяє активному дозвіллю дітей та молоді, популяризації здорового способу життя.

Спортивна молодь і діти — гордість та успіх Григоро-Бригадирівки!


Автор: А. Яроцька


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 червня 2014, 12:07 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації