Вхід | Реєстрація

За 2009 рік податківці зібрали до бюджету 8,9 млрд. грн.

Минулий рік став складним як в економічному розвитку країни, так і в наповненні державної казни, оскільки зменшилися обсяги сплати податків. Але на Полтавщині зберегли тенденцію до росту обсягів платежів до бюджетів усіх рівнів. Незважаючи на складні економічні умови, протягом 2009 року область щомісячно виконувала завдання по наповненню бюджетів усіх рівнів.
Загалом за 2009 рік до бюджетів усіх рівнів зібрано платежів на загальну суму майже 8 млрд. 864 млн.грн., що перевищує рівень збору податків за 2008 рік на 1 млрд. 453 млн.грн., або на 19,6%.
До державного бюджету збір податків за 2009 рік склав понад 7 млрд. грн., що більше минулорічного показника майже на 1 млрд. 411 млн.грн., або на 25,2%.
Як повідомила Новинам Полтавщини начальник управління економічного аналізу ДПА у Полтавській області Олена Слончак, щодо місцевих бюджетів області, то за січень-грудень 2009 року до них було мобілізовано платежів на суму майже 1 млрд. 854 млн.грн. Надходження платежів до місцевих бюджетів у 2009 році зросли в порівнянні з 2008 роком на 41,9 млн.грн., або на 2,3%.
Бюджетні призначення по платежах до місцевих бюджетів, затверджені місцевими органами влади, контроль за якими здійснюють податкові служби області, були виконані у 2009 році в повному обсязі. Понад план місцеві бюджети отримали 74,2 млн.грн. платежів. Серед планів податківців на 2010 рік - вдосконалення методів роботи з дотриманням стійких прозорих та партнерських відносин між владою та бізнесом.

Автор: Сергій Шкоденко, www.np.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 16:11 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації