Вхід | Реєстрація

Головна ялинка Полтави погасила свої яскраві вогні

Головна ялинка Полтави погасила свої яскраві вогні
Сьогодні на Театральній площі мешканці міста проводжали старий рік. Допомагали їм у цьому Дід Мороз та Снігурка, казкові персонажі – Зима та Зірка й, звісно, Меланія з Василем.
Вони привели з собою Козу — символ достатку. Організували святкову програму «Добра і щастя Вам на цілий рік» діти з Творчого центру Наталії Май. Під час виступів творчого колективу чого тільки не було. Дід Мороз посипав та вітав присутніх зі святом. Зірка й Зима вітали та співали. Найменшенькі учасники святкового дійства, переодягнувшись у костюми Снігуроньки, співали україномовну версію пісні групи ABBA — Happy New Year
Раптом на сцені з’явилася Меланія з Василем та Козою. Поки Василь посипав та бажав міцного здоров’я, Меланія все приговорювала: «Впустіть Меланку до хатинки, не їсти і не пити, а відпочити. Де я побуваю — там буде щастя в домі». Зібравшись гуртом на сцені, усі казкові персонажі привітали полтавців з наступаючим святом — Водохрещам.
На завершення заходу Дід Мороз та Снігурка разом із гостями подякували ялинці за її вміння дарувати радість та святковий настрій. Усі скандували: «Дякуємо, ялинка, за чудові вогні!». Після цього вогні за головній ялинці міста згасли. «Зустрінемось із нею у наступному році», — весело промовив Дід Мороз.
Більшість виступів діточок з Творчого центру виконувалась під фонограму. Мабуть, це робилося, аби зберегти голосові зв’язки найменшеньких виконавців. Після того, як Меланія, Василь та Коза зійшли зі сцени, фонограма із запрошенням їх прозвучала знову. Ось такий невеличкий вийшов казус. Малеча на це, звісно, не звернула увагу. А ось здивоване обличчя ведучої, яка не могла потрапити у «свою» фонограму та ледь помітний сміх решти казкових персонажів видавали промахи технічного обслуговування святкового дійства.

Автор: Ярослав КАДУК, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня 2010, 16:23 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації