Вхід | Реєстрація

Громадяни вітали міліціонерів зі святами

“Щоб душа не міліла, щоб серця не боліли, а удача поруч ішла,” – бажали правоохоронцям Полтавщини громадяни у своїх листах, що надійшли на адресу міліцейського Главку Полтавщини з нагоди 18-ої річниці Дня міліції України та новорічних свят.
Поряд з цим, Ольга Юренко, мешканка села Березняків Решетилівського району, подякувала старшому дільничному Новосанжарського РВ Євгену Старостіну, старшому оперуповноваженому Сергію Журавльову, помічнику дільничного Руслану Чернетку за оперативність, професійність та увагу в роботі при розкритті крадіжки.
Олександр Коросташов, герой України, сердечно привітав Михайла Цимбалюка, начальника ГУМВС України в Полтавській області, а також працівників та ветеранів ОВС з професійним святом – Днем міліції України. “Я вдячний Вам за щоденний подвиг! Щиро бажаю здоров’я, успіхів, витримки, благополуччя та щастя у Ваших сім’ях!” – написав Олександр Коросташов у своєму листі.
В.Г. Голуб, директор загальноосвітньої школи №40 міста Полтави, висловив слова вдячності працівникам СРСМ “Грифон” за всебічну допомогу в організації виставки навчально-методичної літератури з проблем дотримання прав людини в діяльності ОВС та висвітлення своїх здобутків та напрацювань із забезпечення охорони громадського порядку.
Зінаїда Проскура, мешканка селища Решетилівки, висловила щиру вдячність начальнику Решетилівського РВ Сергію Шостаку та його підлеглим – Г.А. Олійніченку, Н.В. Зигаленку, І.В. Даценку, В.М. Васюті за високий професіоналізм та людяність у роботі з населенням.
Віктор Дементьєв, мешканець міста Полтави, висловив подяку старшому дільничному інспектору Октябрського РВ ПМУ ГУМВС Сергію Костенку та лейтенанту міліції Віктору Медянику за професійність та людяність у роботі з громадянами. “Спасибі Вам, Михайле Михайловичу, за юридично грамотних та коректних підлеглих!” - зауважив насамкінець у листі до Михайла Цимбалюка Віктор Георгійович.
Депутати Андріївської сільської ради Машівського району висловили вдячність Михайлу Цимбалюку та його підлеглим, зокрема старшому дільничному інспектору Машівського РВ Петру Гажі за організацію та підтримання належного громадського порядку у селі Андріївці. “Завдяки проведенню профілактичних та попереджувальних дій по скоєнню злочинів на території сільської ради за час роботи Петра Григоровича Гажі, у селі значно зменшилася кількість правопорушень. Жителі села відчувають себе захищеними,” – зазначив у своєму листі сільський голова В.В. Цурков.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2010, 13:23 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації