Вхід | Реєстрація

Мер Полтави голосував усією родиною

Мер Полтави голосував усією родиною
17 січня міський голова Андрій Матковський на виборчу дільницю №5 (Кооперативний технікум) традиційно прийшов з усією сім’єю: дружиною та двома синами. Молодший, Мишко, за словами Андрія Матковського, опосередковано голосує з двох років. Цього разу він узяв власний документ, але був прикро здивований тим, що не має можливості отримати бюлетень через свій юний вік. Тому в урну кинув лише татків.
Міський голова висловив переконання, що новообраний Президент об’єднає націю і буде думати більше про живих людей, а не мертвих. Коментуючи стан готовності до виборів, він зазначив: з восьмої години ранку відкрилися всі 138 дільниць. Жодних проблем чи збоїв немає - хіба що технічні недоліки, як-то слизькі сходи, понижений температурний режим чи не відкриті запасні двері. Зусиллями оперативних груп міськвиконкому усі вони були вчасно усунуті. Питання могли виникнути лише по реєстру виборців. Наприклад, дружини мера Вікторії Матковської, за два дні до голосування у списках ще не було. Тож відділам ведення Державного реєстру виборців готувати списки потрібно було ретельніше.
На запитання журналістів, кого з кандидатів у Президенти підтримав міський голова, Андрій Матковський відповів, що цього разу проголосував інакше, ніж минулого.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 січня 2010, 13:52 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації