Вхід | Реєстрація

Стан правопорядку за добу (з 19 на 20 січня 2010 року)

Упродовж доби, з 19 на 20 січня 2010 року, у Полтавській області зареєстровано 48 злочинів, з них 32 розкрито. За добу скоєно 1 грабіж, 29 крадіжок, 2 хуліганства. Викрито 2 факти незаконного зберігання зброї та 5 – незаконного обігу наркотиків.
За добу, що минула, на території регіону зареєстровані і незначні крадіжки. Проте, попри невелику тяжкість вчинених злочинів і незначну матеріальну шкоду, завдану власникам викраденого майна, злодіям не вдасться відбутися адміністративним штрафом. На зловмисників, які посягнули на чужу власність, очікує кримінальна відповідальність і судимість, набуття якої пов’язане з відбуттям кримінального покарання.
19 січня 40-річний полтавець викрав з одного із гіпермаркетів, розташованого в Октябрському районі міста, металавелий бур, садовий секатор та набір інструментів. У тому ж районі Полтави 56-літній безробітний викрав дитячий велосипед.
Дільничні інспектори Київського райвідділу міліції затримали 17-літню дівчину за крадіжку жіночих чобіт, а 22-річного молодика – за викрадення рибальських снастей та одягу. Працівники карного розшуку встановили особу підозрюваного, який на Святвечір, поблизу с. Шостаків ледве не «розібрав по запчастинах» ВАЗ. 29-річний зловмисник вилучив з автівки акумулятор, радіатор, бензонасос, карбюратор, генератор і трамблер.
Способи вчинення вказаних вище крадіжок і безпосередні об’єкти злочинних посягань різняться, але об’єднує наведені приклади невигідний для усіх злодіїв фінал – притягнення до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.
Протягом останньої доби в області померло 13 осіб, шестеро з яких зловживали спиртними напоями, зокрема 48-річний лубенчанин помер безпосередньо від алкоголізму.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2010, 13:28 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації