Вхід | Реєстрація

Шановні полтавці!

23 січня 2010 року на вас чекає культурно-масовий захід — Свято сала.
Як і щорічно, традиційне Свято сала проходитиме на вулиці Жовтневій, починаючи від комплексу «Злато місто» і до Театральної площі.
У програмі — частування стравами із сала, пригощання глінтвейном, конкурсна програма, концертні номери, аукціон. Конкурс на кращу страву із сала відбудеться біля головної сцени на Театральній площі.
Тож запрошуємо усіх приєднатися до народного гуляння, посмакувати полтавським салом, спробувати гарячого вина, поїсти меду, запастися гарним настроєм та позитивними емоціями!
Прем’єра — сало у шампанському.
Початок о 12.00.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня 2010, 14:30 | Полтава | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації