Вхід | Реєстрація

В області 25 мільйонерів

На Полтавщині мільйонерів побільшало. Лише за останні 3 роки їх кількість зросла більше, ніж у 3 рази. Для прикладу, у 2007 році полтавців, які офіційно задекларували свої доходи в сумі понад 1 мільйон гривень було 7, у 2008 – 20, а вже в 2009 році зареєстровано 25 мільйонерів.
Працівники податкової наголошують – декларування доходів це не лише конституційний обов’язок кожного, а й можливість добровільної сплати податків, від рівня яких залежать наповнення місцевих бюджетів, соціально-економічний розвиток та добробут громадян.
В Україні за Законом „Про податок доходів фізичних осіб” проводиться шостий рік поспіль. І з кожним роком кількість поданих декларацій зростає. У 2009 році до податкових органів Полтавської області їх надійшло понад 280 тисяч.
Більше половини поданих обов’язкових декларацій від аграріїв. Майже 150 мільйонів гривень доходів показали полтавці, які отримали їх від спадщини та подарунків. Не пасуть задніх і власники автотранспорту та ті, хто займається операціями із інвестиційними активами.
Декларування отриманих доходів громадян у 2009 році на Полтавщині триває й зараз.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2010, 13:51 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації