Вхід | Реєстрація

Regal Petroleum почала видобуток газу з чергової свердловини

Regal Petroleum plc (Великобританія) у січні почала видобуток природного газу зі свердловини SV-58 Свиридівського газоконденсатного родовища в Полтавській області. Про це сказано в повідомленні компанії на Лондонській фондовій біржі. "Компанія одержала стійкий і стабільний потік із 396 барелів нафтового еквівалента за добу (55,92 тис. куб. м/доба й газу 10,5 куб. м/доба конденсату), що є значним поліпшенням порівняно з попередньою оцінкою", – зазначено в повідомленні.
Нині видобуток здійснюється без використання повного потенціалу технологій компанії. Наростити приплив вуглеводнів із цієї свердловини компанія розраховує в лютому 2010 року. Свердловина SV-58 буриться установкою Lewco 2000HP, придбаною в компанії Saipem Ukraine LLC (дочірня міжнародного бурового підрядника Saipem S.p.A). Раніше Regal Petroleum plc приступила до буріння нової свердловини SV-58, зокрема, 11 січня 2009 року компанія почала буріння газової свердловини (MEX-106) на Мехедівсько-Голотовщинському газоконденсатному родовищі (Полтавська область). У вересні 2009 року Regal Petroleum plc приступила до буріння нової газової свердловини SV-61 на Свиридівському газоконденсатному родовищі. Regal Petroleum розробляє в Україні Мехедівсько-Голотовщинське (MEX-GOL) і Свиридівське (SV) газоконденсатні родовища в Полтавській області разом з Національною акціонерною компанією "Надра України". Regal Petroleum Corporation працює в Україні з 1999 року.

Автор: «Новини Полтавщини»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2010, 14:29 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації