Вхід | Реєстрація

Визначено переможця міського конкурсу «Вчитель року-2010» з географії

Визначено переможця міського конкурсу «Вчитель року-2010» з географії
На базі школи № 19 відбувся фінал міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2010» в номінації «Географія». Виборювала перемогу трійка фіналістів: Ірина Устінова (гімназія №32), Ніна Московченко (ліцей №1), Ірина Бовкун (гімназія №30). Конкурсанти презентували свій педагогічний досвід, провели урок, пройшли психолого-педагогічне тестування.
Оцінювали їх роботу кваліфіковане журі, яке складалося з досвідчених учителів-методистів – переможців та учасників попередніх конкурсів, науковців Полтавського національного педагогічного університету імені Володимира Короленка, представників управління освіти та асоціації директорів шкіл.
Переможцем стала Ірина Устінова, вчитель вищої категорії зі стажем роботи 15 років. Вона представлятиме Полтаву на обласному турі конкурсу.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2010, 16:48 | Полтава | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації