Вхід | Реєстрація

Мінусові температури, говорять комунальники, дають поштовх до змін

Цього разу – у бік посиленої роботи. Зокрема, у так званому режимі казарми (посилено, у кілька змін) працюють підприємства «Полтававодоканал» та «Полтаватеплоенерго», аби вчасно та якісно надавати послуги населенню. Про це йшлося сьогодні на апаратній нараді у міськвиконкомі.
Розпочалася апаратна нарада у міськвиконкомі з доповіді керівників підприємств «Полтаватеплоенерго» та «Водоканал» про робочу обстановку і вплив мінусових температур на надання послуг населенню. Доповідачі зазначили: значних нарікань від мешканців міста не надходило, проте ситуація напружена.
Степан Пасічко, генеральний директор КП «Полтаватеплоенерго»:
- Ситуація дуже складна, є пориви, як і у нас, так і в суботу на новій котельні на Леніна, 91 потік новий котел, довелось викликати бригаду. Так все нормально. Нарікань масових немає.
Валерій Ченчевий, генеральний директор КП «Полтававодоканал»:
- Зараз можна очікувати чого завгодно. Єдине прохання до міського ЖКГ - перевірити стояки у підвалах будинків, там в такі температури можуть бути пориви, а це – витік.
Серед питань порядку денного – реалізація у 2009 році заходів комплексної програми «Полтава туристична» та відповідного розділу Стратегічного плану економічного розвитку міста. Начальник міського управління культури Юлія Палієнко зазначила: фахівці провели значну роботу: від різноманітних акцій і конкурсів до запровадження нових форм роботи, як-то рух туристичного автобусу і реставрація пам'яток культури. Втім, незважаючи на значні надбання ювілейного, 2009 року, в управлінні культури – й чимало планів на майбутнє. Це, зазначила Юлія Палієнко, і можливість запуску туристичного тролейбусу, і продовження минулорічних напрацювань.
Юлія Палієнко, начальник міського управління культури:
- Продовження участі у виставках і представництво Полтави туристичної, організації руху міського комунального екскурсійного автобусу. Вже зараз музейні працівники проходять навчання з підготовки, складання відповідного графіку, аби мати змогу проводити екскурсії як у місті, так і у передмісті. Підготовка поліграфічної продукції, як наші напрацювання, так і нові.
Також присутні заслухали доповідь заступника начальника полтавського міського управління ГУМВС України в області Бориса Годунова про стан оперативної обстановки у місті упродовж новорічних свят та під час проведення 1-го туру виборів Президента України. Доповідач зазначив: правоохоронці проводили рейди стихійними ринками, перевірки з продажу піротехнічної продукції та незаконної вирубки лісів.
Борис Годунов, заступник начальника ПМУ ГУМВС України в Полтавській області:
- Для забезпечення громадського правопорядку на час проведення Новорічних святкувань було особовий склад переведено на посилений варіант несення служби. Для охорони громадського порядку в Новорічну ніч було залучено близько 200 працівників міліції, кримінальнйи стан був контрольований.
У період з 1 по 7 січня правоохоронці зареєстрували 90 злочинів, 74 з яких розкрито. На час проведення І туру Президентських виборів 17 січня було задіяно 375 міліціонерів, фактів порушень зафіксовано не було, зазначив Борис Годунов.
Окремо секретар міської ради Олександр Козуб звернувся до батьків учнів молодших класів. Якщо температура повітря становитиме -20 градусів і нижче, заняття у школах для початкової школи будуть призупинені.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2010, 13:58 | Полтава |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації