Вхід | Реєстрація

Жінка зарізала свого чоловіка під час сварки

Нещодавно, до чергової частини Кременчуцького міського управління надійшло повідомлення зі швидкої медичної допомоги про те, що до лікарні в тяжкому стані було госпіталізовано 52-річного чоловіка з двома проникаючими пораненнями черевної порожнини. Слідчо-оперативна група з’ясувала, що причиною трагедії стала сімейна сварка на побутовому ґрунті. У поле зору правоохоронців потрапила 46-річна співмешканка, яка весь час знаходилася поруч зі своїм чоловіком у лікарні. Чоловік та жінка проживали у приватному домоволодінні. У їхньому будинку міліціонери знайшли закривавлений чоловічий та жіночий одяг, постільну білизну.
Під час опитування сусідів стало відомо, що подружжя частенько сварилося. Того ранку місцеві мешканці бачили, що жінка вела себе неадекватно та добряче хвилювалася.
При розмові з міліціонерами жінка плуталася у своїх розповідях та все ж визнала свою вину, повідомивши, що в той день під час чергової сварки несподівано вхопила ножа і вдарила ним чоловіка. Коли побачила, що чоловіку геть зле, почала викликати швидку та намагалася допомогти.
«Після того, як я вдарила його ножем, він спілкувався зі мною, але йому ставало гірше і гірше, нічого не залишалося робити, як викликати лікарів», - говорить вона.
Чоловік втратив багато крові і попри всі сили лікарів вони не змогли його врятувати.
Як повідомляють у ГУ МВС в Полтавській області, відносно жінки порушено кримінальну справу за ст. 121 частиною 2 діючого кримінального кодексу України - нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2010, 17:08 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації