Вхід | Реєстрація

У піднаглядного виявили 60 грамів коноплі

Минулого тижня до Новосанжарського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у Полтаві при спробі здійснення крадіжки затримали 58-річного жителя району. Начальник Новосанжарського райвідділу Сергій Махно поклопотав щодо проведення обшуку за місцем проживання чоловіка з метою виявлення речових доказів за епізодами крадіжок. Під час огляду місця проживання громадянина Л. працівники міліції виявили 60 грамів речовини зеленого кольору, схожої на коноплю. Знахідку вилучили та направили на експертизу до НДЕКЦ.
«В даний час ми проводимо перевірку щодо причетності цього чоловіка до скоєння інших злочинів на території нашого району», – коментує начальник райвідділу міліції Сергій Махно.
Затриманий перебував під адміннаглядом у Новосанжарському районі, але самовільно залишив місце проживання не повідомивши про це працівників міліції, за що проти нього буде порушена кримінальна справа.

Автор: www.regionnews.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 лютого 2010, 17:23 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації