Вхід | Реєстрація

Співробітники СБУ спалили кілограм амфетаміну

Такий великий обсяг особливо небезпечної психотропної речовини співробітники СБУ вилучили влітку минулого року. А 29 січня, згідно з інструкцією, у присутності ЗМІ відбулося її знищення шляхом спалення на полігоні УМВС в Полтавській області.

Заступник начальника управління СБУ в Полтавській області Володимир Сопільняк зазначив, що цього об’єму амфетаміну було б достатньо для виготовлення 8 тисяч доз психотропного препарату, а приблизна вартість сировини на «чорному ринку» становить близько 80 тисяч доларів США, а також повідомив, що у ході спеціальної операції під час спроби реалізації «товару» співробітники СБУ затримали чоловіка, який мав розповсюдити його теренами Полтавської області та Україною в цілому.

За матеріалами СБУ прокуратурою Полтавської області було порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Результатом кримінальної справи став вирок Октябрського районного суду у вигляді 4 років позбавлення волі з конфіскацією всього особистого майна.

Автор: Олександра АНДРІЄЦЬ, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 09:44 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації