Вхід | Реєстрація

Стан правопорядку за період з 2 по 4 лютого 2010 року

Упродовж двох діб зареєстровано 168 повідомлень про злочинні посягання, 130 злочинів розкрито. За вказаний період скоєно 2 вбивства, 7 грабежів, 81 крадіжку; викрито один факт незаконного заволодіння транспортним засобом, 27 фактів незаконного обігу наркотиків та 5 фактів незаконного обігу зброї. У трьох дорожньо-транспортних пригодах, допущених на автошляхах області травмовано 13 осіб.

У Великій Багачці від тілесних ушкоджень помер 50-річний мешканець с. Бірок. Ножове поранення чоловікові спричинив 57-річний односельчанин під час застілля. Порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Другого числа крюківські оперативники затримали злодія, який «забув» розрахуватися за продукти. 39-річний чоловік спромігся таємно винести «поклажу», наповнену «дармовою» провізією вартістю майже у 700 гривень. Відносно недобросовісного покупця наразі порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка).

Того ж дня, у Карлівському районі області 43-річний краянин, «переплутав» приватний будинок карлівчанки з продуктовим магазином. Наразі чоловікові інкримінують крадіжку, поєднану з проникненням до житла. Подібний «шопінг» може коштувати чоловікові від трьох до шести років позбавлення волі.

40-річного мешканця Кременчука цілком вірогідно буде притягнуто до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 369 КК України за спробу дати хабар службовій особі. У такий спосіб чоловік намагався переконати інспектора дорожньо-патрульної служби не складати адміністративний протокол про відсутність полісу обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності.

Протягом двох діб померли 11 осіб: зокрема 4, що зловживали спиртним, дві – внаслідок самогубства (на фоні зловживання спиртним).

Нагадуємо номери телефонів, за якими Ви маєте можливість повідомляти інформацію щодо місця перебування зниклих людей, а також відомі Вам обставини вчинення злочинів: 8 (0532) 51-77-57 або 102.

Автор: ВЗГ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого 2010, 14:08 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації