Вхід | Реєстрація

Замміністра МНС вручив полтавським рятувальникам ключі від дев’яти автомобілів

Минулого тижня автопарк МНСників Полтавщини поповнився одразу п’ятьма новими автоцистернами для гасіння пожеж водою або повітряно-механічною піною, двома авто рятувальної допомоги, оперативним штабним та санітарним автомобілями.
— Спеціальна техніка необхідна перш за все для врятування життя людей, — наголосив заступник міністра МНС України Володимир Антонець, який і привіз полтавцям такий чудовий подарунок.
У Міністерстві надзвичайних ситуацій України розроблена державна цільова програма розвитку цивільного захисту до 2013 року. Минулого року Міністерство використало на закупівлю рятувальної техніки майже 400 млн. гривень. Після прийняття нового бюджету також планується спрямувати на придбання найсучаснішої пожежної техніки не менше, ніж півмільярда гривень.
Володимир Антонець наголосив, що рятувальна служба Полтавщини працює стабільно і сумлінно виконує свої завдання. Відтак нова техніка допоможе оперативніше реагувати на різноманітні надзвичайні події.
Наразі на цілодобовому чергуванні в підрозділах області перебуває в середньому 250 співробітників та 73 одиниці пожежної та спеціальної техніки. Упродовж минулого року співробітники МНС врятували життя майже 400 полтавців.
Також цього дня в ГУ МНС області підбили підсумки роботи, нагородили кращих полтавських рятувальників почесними грамотами та присвоїли спеціальні звання.

Автор: Тетяна ГАЛЯМ, «Вечірня Полтава»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2010, 09:59 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації