Вхід | Реєстрація

Потрапите у «Цирк на дроті» — безкоштовно пропіарите власний офіс

Звісно, йдеться не про класичний цирк, а про нове радіо-шоу, що днями стартувало в ефірі полтавської FM-станції «Ваша Хвиля». Її автор, ведуча та творчий редактор радіостанції Інна Якобенко називає «Цирк на дроті» програмою для «білих комірців» — працівників полтавських офісів, банків, компаній та установ. На них клерк-шоу й розраховане — на службовців, які в обідню перерву вмикають радіоприймачі, аби перевести подих і трохи відволіктися від шаленого темпу напруженого робочого тижня.
— Шоу стартує на «Вашій Хвилі» щосереди, о 13.10, — говорить Інна Якобенко. — Це якраз меридіан робочого тижня. Ми заберемо лише півгодини уваги слухачів, аби допомогти «білим комірцям» у гарному настрої подолати цю середину напруженого тижня і готуватися до майбутніх вихідних. Ну й нагадати, що робота — це добре, проте у житті людини все повинно бути гармонійним і на відпочинок теж має вистачати часу та сил.
Щоб стати учасником клерк-шоу «Цирк на дроті», потрібно просто зателефонувати в ефір і потрапити у віртуальні гостинні «обійми» трьох радійних «білих комірців» — Інни Якобенко, Володимира Голубничого та Андрія Кадука. З ведучими в інтерактиві грає увесь дружній колектив офісу, обравши свого модератора. Він відповідає на запитання, проте підказувати відповіді та радитися може увесь колектив. Спочатку учасники гри мають протягом хвилини представити свою компанію чи установу і познайомити зі своїм шефом. І чим більш творчою та неординарною буде презентація, тим краще — творчість лише вітається. Ну а після такого безкоштовного «піару» власного офісу майже на всю Полтавську область учасники інтерактиву мають відповісти на запитання ведучих.
— Запитання найрізноманітніші, зокрема, й пізнавальні, — коментує Інна Якобенко. — Проте лякатися не слід: у нас шоу гарного настрою, а не «Що? Де? Коли?». Тому до кожного питання пропонуємо слухачам три варіанти відповіді. До того ж в ефірі можна замовити улюблену пісню шефа, а наприкінці програми — улюблену пісню самого колективу.
 Окрім гарного настрою, програма певною мірою працює ще й на самі офіси — азарт і бажання перемогти допомагають формувати єдиний дружній колектив. Та й подарунки для учасників передбачені: на кону романтичний вечір на двох у ресторані «Split» та похід на двох у шоу-хол. Ну а надалі радійники планують запрошувати представника команди-переможця попередньої гри розпочати нове шоу разом із трьома головними «білими комірцями» радіо-ефіру. Щоб ще раз нагадати про свою компанію чи установу.
Драйв «Цирку на дроті» перші учасники гри вже відчули. Першими на ефір зателефонували працівники одного з банків Полтави. Під час гри почав пропадати сигнал — гравці миттю вибігли з офісу, пересіли в авто, налаштувавшись на улюблену радіостанцію, дограли і виграли приз від «Вашої Хвилі»! Так що телефонуйте, грайте — і рекламуйте свої дружні офіси на всю Полтавщину!
До речі, з нового року в ефірі «Вашої Хвилі» з’явилися вісім нових авторських рубрик. Власне, з 14 радіостанцій, котрі нині працюють в області, лише «Ваша Хвиля» — не ретранслятор. Тобто радіостанція продукує авторські програми і має16 годин власного мовлення. А з нового року позиціонує себе ще й як «розумне» радіо з почуттям гумору, часом на межі фолу та з елементом недомовленості — для всіх, хто готовий слухати радіо для серця і для розуму.

Автор: Надія ДІДЕНКО, www.vechirka.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 лютого 2010, 10:20 | Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації