Вхід | Реєстрація

ВІДЕО - Добре браконьєри в наші часи заробляють (4 відео)

ВІДЕО - Добре браконьєри в наші часи заробляють (4 відео)
В ніч на 22 травня співробітники Кобеляцького райвідділу міліції провели спецоперацію у водах Дніпродзержинського водосховища. Її результат – затримання шести браконьєрів, вилучення 420 кілограмів незаконно виловленої риби. Загальна сума нарахованих збитків становить майже 13 тисяч гривень.
Керував операцією на воді особисто начальник Кобеляцького райвідділу міліції Анатолій Гриценко. Він стверджує, що запорукою успіху міліцейського рейду став режим надзвичайної секретності. Анатолій Петрович розповідає: "Напередодні ми отримали оперативну інформацію про те, що житель Комсомольська, громадянин П. вийде на воду в районі села Світлогірського. Ми знали, що П. є людиною в середовищі браконьєрів ледве не легендарною. Він займається незаконним промислом не один десяток років, знає акваторії й Дніпра, й водосховища, як свої «п’ять пальців», діє рішуче й зухвало. Навіть може вчинити опір співробітникам міліції."








Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 травня 2009, 11:45 | Кобеляки | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації