Вхід | Реєстрація

Чотири тони металобрухту з полів – таке виправдання знайшла жінка для міліції

Новосанжарські правоохоронці у селі Малій Перещепині затримали спритну жіночку. Вона за невеликий час розвинула в селі досить оригінальну бізнесову діяльність.
Ще раніше до міліціонерів надходили чисельні скарги громадян на 48-річну жительку селища. Люди звинувачували жінку у незаконному прийомі металобрухту, продажі самогону та бензину. Щоб перевірити отриману інформацію, за вказівкою начальника Новосанжарського райвідділу міліції Сергія Махна до села було направлено слідчо-оперативну групу.
У складі групи до Малої Перещепини виїхали працівники ДСБЕЗ Сергій Гасанов та Віталій Гаврилюк, а також старший дізнавач Василь Білоцерківець.
При проведенні обшуку правоохоронцями було виявлено кілька досить «цікавих» фактів. Чотири тони брухту чорних металів, двісті кілограмів кольорових металів, 18 каністр із бензином загальною ємністю 390 літрів, 7 бідонів із закваскою на самогон та 8 трилітрових банок готового «самограю» було виявлено міліціонерами у господарстві місцевої жительки.
Сама жінка походження більшості із знайденого пояснювала досить оригінально. Наприклад, до останнього наполягала, що таку кількість металобрухту вона самостійно назбирала на (!) полях.
«Дана громадянка вже тричі притягалася до кримінальної відповідальності, - коментує Сергій Махно. – Але на шлях виправлення так і не стала. Вона стверджує, що до скоєння злочину її підштовхнули відсутність грошей та безробіття.»
Наразі по даній справі продовжується перевірка. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 203 Кримінального Кодексу України (зайняття забороненими видами господарської діяльності) та за статтею 213 Кримінального Кодексу України (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом). 

Автор: Оксана Грузін інспектор по зв’язках з населенням та ГФ Новосанжарського РВ ГУМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 лютого 2010, 15:39 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації