Вхід | Реєстрація

Затримано наркоділків

Затримано наркоділків
Продаючи наркотичну речовину – метамфетамін, виготовлений кустарним способом, молодик досить швидко заробив на новеньке авто. Щоправда, покататися на ньому так і не вдалось. У день придбання машини місцевого наркобарона та трьох «реалізаторів» було затримано кременчуцькими правоохоронцями.
Про діяльність угруповання міліціянтам стало відомо наприкінці 2009 р. Близько місяця вони спостерігали за місцевим бізнесом з реалізації психотропної речовини  – метамфетаміну. У ході оперативних заходів було проведено ряд закупівель речовини, які, за словами прес-офіцера міськ­управління міліції Ганни Волювач, переростуть у 18 епізодів кримінальних справ. Основного удару угрупованню було завдано 25 січня. Саме цього дня мешканці вул. Г. Жадова страшенно перелякалися, почувши кілька пострілів з пістолета.
— Працівники ВБНОН затримали 28-річного громадянина, який раніше був судимий і нещодавно повернувся з місць позбавлення волі. Він організував злочинне угруповання, до складу якого входили ще троє молодиків: молодшому – 23 роки, старшому  – 28. Під час затримання міліціо­нерами було використано наручники та засіб для відстрілу гумових куль, – пояснює Ганна Волювач. До речі, затримання сталося неподалік будинку, в якому винаймав квартиру наркоділок. Метамфетамін він привозив до Кременчука з сусідньої області. Кожен грам речовини ділив на 3 дози і збував охочим, яких, на жаль, достатньо. Під час затримання у постачальника метамфетаміну було знайдено 1000 грн та пакунок з психотропною речовиною вагою близько 20 г.
За словами правоохоронців, «дорогоцінний» порошок молодик придбав за 5000 грн (250 грн за 1 г), у подальшому він планував розділити весь товар на 67 доз (по 0,3 г) та вигідно продати, отримавши понад 20 тис.  грн. Міліціянти, вочевидь, зруйнували ці плани, порушивши проти ділка та його друзів кримінальну справу.

Суть питання
Метамфетамін, або попросту фен, здобуває популярність серед клубної молоді. Доза коштує не надто дорого і викликає хибні відчуття щастя і благополуччя, додає впевненості, гіперактивності й енергії. Як і всі наркотики, метамфетамін є отрутою, що спочатку діє як стимулятор, а потім починає стрімко руйнувати тіло, завдає серйозної шкоди здоров’ю, зокрема спричиняє втрату пам’яті, агресію, психотичну поведінку, ураження серцево-судинної системи і мозку.

Автор: Олена УСКОВА, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації