Вхід | Реєстрація

Студенту КДУ не сподобався міліцейський стенд

Майбутній юрист Кременчуцького державного університету – 22 річний Ярослав та його товариш з Полтави на нетверезу голову вирішили розбити міліцейський стенд “Їх розшукує міліція”. І варто сказати, хоч стенд і стоїть поруч з міським відділом по боротьбі з організованою злочинністю, акти неповаг до правоохоронців у хуліганів вийшов. Втім, дзвін скла та нетверезі молоді люди одразу опинилися в центрі уваги міліціянтів – обох їх терміново відвезли до Автозаводського райвідділу аби могли обдумати свій вчинок. Цікаво, що полтавчанина відпустили, але проти майбутнього кременчуцького юриста одразу склали протокол. Останній, вже за декілька годин заявив, що наніс збитки міському управлінню внутрішніх справ через стан алкогольного сп'яніння. Точка зору прес-офіцера міського управління внутрішніх справ Анни Волювач – про цей випадок міліція обов’язково проінформує вищий навчальний заклад, де готують юристів, аби в подальшому таких випадків не було.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 лютого 2010, 09:38 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації