Вхід | Реєстрація

Голова Драбинівської ОТГ пішла у відставку

Голова Драбинівської ОТГ пішла у відставку

16 січня у Драбинівці відбулася сесія об’єднаної територіальної громади, під час якої голова та секретар ради заявили про складання своїх повноважень.

Доки більшість району із цікавістю стежить за епопеєю з прийняттям бюджету у Новосанжарській ОТГ, не менш резонансні події відбуваються у Драбинівці. Там новостворена об’єднана територіальна громада у один день залишається і без голови, і без секретаря. Під час сесії 16 січня голова громади Зоя Короленко та секретар Наталія Матяшенко зачитують заяви про складання повноважень. Першу спробу піти із займаних посад керівники ОТГ здійснюють іще у минулому році, 22 грудня, проте тоді депутати не голосують за таке рішення. Не підтримують відставку голови громади вони і під час сесії 16 січня. Проте Зоя Короленко ставить їх перед фактом: відповідно до трудового законодавства, вона відпрацювала необхідні два тижні з моменту написання заяви про звільнення за власним бажанням і з наступного дня вже не виконує обов’язки голови громади.

Так одна із п’яти ОТГ Новосанжарського району опиняється без керівництва. У «пожежному» порядку депутати обирають зі свого складу нового секретаря Ларису Охріменко і призначають її тимчасово виконуючою обов’язків голови громади.

Офіційною причиною звільнення із займаної посади Зоя Короленко зазначає стан здоров’я. Неофіційною причиною називають пряме втручання у керування новоствореною ОТГ засновника «Чистої криниці» та депутата Полтавської обласної ради Юрія Лебедина.

Нагадаємо, під час виборів 29 жовтня Зоя Короленко була єдиним кандидатом на посаду голови Драбинівської ОТГ та набрала 100 відсотків голосів виборців.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2018, 12:21 | Нові Cанжари | Політика


1. KatLebid63 / 21 січня 2018, 17:29
Юрій Якович наводить порядок просто ужас. Порозгонив кого на біржу, кого зовсім у відставку. Перевіряють нас до дрібниць, особенно бухгалтерів, уже не можна працювати під таким тиском. Я розумію Зою Петрівну, скоро і Віктор Петрович за нею звільниться, тут ніякого здоровя не стане пережити.
2. Dana77 / 21 січня 2018, 18:33
Хай наводе, позаїдалися там усі. Начальство жирує, а рядових на біржу відправляють.
3. ukr2017 / 21 січня 2018, 18:33
1.KatLebid63
«Віктор Петрович за нею звільниться, тут ніякого здоровя не стане пережити.»
Судячи з декларації Віктора Петровича, у нього на лікування і тривалий час без роботи коштів вистачить.Нарешті засновник побачив як підприємства розкрадають гроші, а коли взявся контролювати. то як миші стали тікати
4. KatLebid63 / 21 січня 2018, 19:02
Вимоги такі шо скоро в конторі у нас ніяк буде дихати. Піде Сидоренко то нехай, тільки чи поставе Лебедин луччого? Справедливості не побільшає.
5. ukr2017 / 21 січня 2018, 19:59
4.KatLebid63
«Вимоги такі шо скоро в конторі у нас ніяк буде дихати. Піде Сидоренко то нехай, тільки чи поставе Лебедин луччого? Справедливості не побільшає.»

Дивно,як стало дихати важко,після того як обрізали такі зарплати,а інші вже давно так дихають і нічого.До Сидоренка були керівники і після нього будуть і кожний під чебе Драбинівку формував
6. Dana77 / 22 січня 2018, 11:15
Та драбиняни дуже возмущаються, шо Лебедин тотально перевіряє всіх. В одній санжарській установі я случайно була свідком як начальниця якогось лебединівського фонду жалілась подрузі, шо її чоловіка шофера відправили на біржу, а начальство по кабінетах сидить, шо приказано економити на всьому, Лебедин кожного підозрює непонятно в чому і приставив у драбинівській конторі якусь нишпорку, шоб все перевіряла і йому доповідала. Шо Сидоренко тепер всього боїться і нічого не рішає. Тепер і на паї вріжуть, може зовсім копійки заплатять, бо в прошлому году недорід у Чистій криниці був. Короче, дуже вона возмущалася, шо ніяк тепер і з кабінету вийти, не дадуть до пенсії доробити. Тільки сочуствувать їй чогось не дуже хочеться. Виходить, як гарно Лебедин платив, то був хароший, а як почав требувати дисципліну, то зразу став поганий. Такий от народ неблагодарний.
7. Vlada82 / 23 січня 2018, 10:25
Не пойму, від чого весь цей кіпіш. Розумний керівник час від часу міняє підлеглих, шоб не зажиралися. А такі як Лебедин мають стільки п’ятолизів, шо можна міняти їх двічі на рік. Давно пора провести чистку, якшо вже канторські дівчата жаліються на клан Короленків-Сидоренків.
8. don / 23 січня 2018, 13:40
6.Dana77
«Такий от народ неблагодарний»

це точно
9. ukr2017 / 23 січня 2018, 19:22
причиною називають пряме втручання у керування новоствореною ОТГ засновника «Чистої криниці» та депутата Полтавської обласної ради Юрія Лебедина.
Паршевлюк як напише,про пряме втручання,а що раніше не втручався, чи він сільских голів там не ставив і депутатів не обирали лебединівських.А чому Супрун не йде у відставку через пряме втручання Лебедина?
10. Vlada82 / 23 січня 2018, 19:50
От хай тепер Cупрун дасть інтерв’ю замість Зої, та розкаже, як так сталося, шо їздили в Київ за Юлькиними медальками і хвалилися, якою успішною є в нашому районі їх політична партія "Батьківщина". А тепер такий облом, батьківщинівці не хочуть працювати на громаду. Довір’я получили на 100% і кинули своїх виборців. За це тоже медальки дадуть?
11. ЛУНА / 24 січня 2018, 06:58
"Батьківщина"уже показала свое лицо в Санжарах,теперь Драбыновка.Кто в очередь?ОТГ у вас как в варежке,есть возможность покуражится.
12. Vlada82 / 24 січня 2018, 10:32
Чувствую, боком будет вылать всем весь этот кураж. Мы уже 27 лет куражимся и никак не остановимся. То ли еще будет!
13. KaterinaLebid / 24 січня 2018, 20:27
Лебідь Катерина Олександрівна. Пишу коментар перший і останній раз. З ніком під моїм ім"ям були написані коментарі, метою яких є очорнити мене перед тими людьми, які були вказані в коментарях, яких поливали брудом. Перш за все я прошу вибачення в Лебедина Юрія Яковича, який для мене - це Людина з великої букви, прошу вибачення в Сидоренка Віктора Петровича, якому я вдячна за допомогу, розуміння і підтримку, прошу вибачення перед Берлим Галиною Миколаївною, яка просто чесно і старанно виконує свою роботу. Я прошу вибачення за тих людей, які кодуючись «Данами» і "KatLebid63"(по всьому видно, що це їх робота) показують свою злобу і підлість. Мені таких людей просто жаль. Вони вже від романів перейшли до казок. По стилю викладення коментарів "Дани"(а я їх усі перечитала), я зрозуміла, хто ці люди, але Бог їм суддя. Вони не врахували те, що в мене зовсім немає інтернету і по часу коментарів знаходилась в таких умовах, що це зробити було неможливо і є люди, які можуть це підвердити, а підслухані розмови, які є в коментарях - це все видумки "Дани". Я з певних причин давно вже не була в жодній районній установі(тим більше в тій підслуханій розмові написана повна маячня). Коментарі можуть писати всякі "Дани", але їм не зрозуміти, що ми, прості працівники "Чистої криниці" ніколи не будемо «футболити» своє підприємство по інтернету, бо дорожимо їм, вболіваємо за нього і молимось в прямому значенні за нашого засновника. В даному коментарі я написала, те що вважаю потрібним і справедливим. Я чесно працюю, нікому не заважаю, будьте ласкаві різні «Дани» і ви мене не зачіпайте. Мені зрозуміла ваша мета, але в ігри дописувачів я не граю - це ваше хоббі !
14. Vlada82 / 24 січня 2018, 21:27
Оце поворот! Знайшлася ще один знавець стилю. Яке пафосне в неї п’ятолизання! Мабуть з переляку, що відповідати прийдеться. То пише, шо інтернету немає, то якось же прочитала цей сайт. Нестиковочка... А Лебедин і його свита аж розтанули від такої любові. Я ось тільки не пойняла, де тут про Катерину Лебідь писали. А Дана тепер читабельна, як ніхто.
15. Dana77 / 24 січня 2018, 22:05
Правда шо дивний поворот. Я не знаю ніякої Лебідь Катерини Олександрівни, жодного разу не згадувала її імені і зовсім не її мала на увазі. Шо поробиш, коли на ворові й шапка горить. Якшо нічого не писала, то навіщо так вигинатися й вибачатися? От мені вас дійсно жаль, бо почитала я коментар і зразу згадала слова Миколи Некрасова: "Люди холопского звания - сущие псы иногда: чем тяжелей наказание - тем им милей господа". А за перечитування моїх коментарів дякую. Тільки не треба з таким пафосом безпідставно нападати, чи це ваше хоббі? Одні вже долизалися й домолилися за свого засновника, а потім включили задню й добровільно пішли у відставку. А ви від цього теж не застраховані, звідси така маячня. Якшо сміливі, тоді прямо назвіть, кого звинувачуєте, а не боягузливо натякаєте на «різні» та «всякі» Дани. Я теж "всяких Катерин" не зачіпала, то й ви мене не трогайте, стійте й далі на колінах перед своїми благодійниками. Тільки по драбинянах бачу, шо не для всіх вони люди з великої літери, це аж у Санжарах видно. Ми добре пам’ятаємо, як ваш Лебедин був головою районної ради, так шо не поширюйте свої казочки про його велич.
16. Beri Mor / 24 січня 2018, 23:16
13.KaterinaLebid
«. Перш за все я прошу вибачення в Лебедина Юрія Яковича, який для мене - це Людина з великої букви,»

13.KaterinaLebid
«ми, прості працівники "Чистої криниці" ніколи не будемо «футболити» своє підприємство по інтернету, бо дорожимо їм, вболіваємо за нього і молимось в прямому значенні за нашого засновника. »

Ось вона,рабська натура,у найгірших проявах.І ніякий майдан не добавить гідності цьому стадові,в якого в крові "раболєпство".Фу,б.лядь,противно читати.

Змінено 24.01.2018, 23:17
17. Адекватник / 25 січня 2018, 07:16
16.Beri Mor
«"раболєпство".Фу,б.лядь,противно читати. »

Та не швиди. «Если наши враги нас ругают, значит мы все делаем правильно» (И.В. Сталин). Це я до того, що якщо Паршевлюк вже не раз критикує Лебедина, то треба подумати і не робити поспішних висновків. «То, что пишут и то, что «якобы» происходит, не совсем то, о чём пишут и не совсем то, что НА САМОМ ДЕЛЕ происходит». Недавно довелось чути від одного парубка з Нових Санжар, що Лебедин нормальний але не подобається свідомій прохазарській "еліті". У нього люди отримують в рази більшу плату за паї і поважають його як госопдарника і не балабола. Так що може Катерина Лебідь написала чисту правду. Але я це на всі сто не стверджую, бо правди не знаю. Десь пропав Земеля і наче ще тут хтось був із Санажар адекватний, може вони напишуть, як воно на справді.
18. Vlada82 / 25 січня 2018, 13:38
Уважаемый Адекватник, если Лебедина и сравнивать со Сталиным, то только в одном: для него так же есть человек – есть проблема, а нет человека – нет и проблемы, а в целом он будто бы за людей и за их благополучие. Но все уже давно убедились, что это просто красивая оболочка. А относительно Катерины, то в действительности пожалеть нужно ее саму. Ну влипла сдуру, это ж видно невооруженным глазом, ник у нее почти один и тот же. Испугавшись решила быстренько исправиться и оправдаться. Любой психолог подтвердит, что невиновные люди так не поступают или поступают не теряя чувства собственного достоинства. А здесь видим ряд несуразиц. Во-первых, Дана действительно не называла ее имени, зачем тогда сколько злобы в ее адрес? А потому что нападение – лучшая защита. Во-вторых, отчего сразу извиняться перед кем-то, не чувствуя за собой никакой вины? В крайнем случае это можно было сделать в их кабинетах, а не публично. Ведь уважение к другому человеку, как и любовь, имеет несколько интимный характер, а здесь нате вам на весь белый свет! Если же выбрала публичную форму, значит все-таки где-то нашкодничала и, узнав себя в зеркале (т.е. в комментариях), спешит упредить, сыграть на легковерных дурачков. И нужно помнить, что именно такие пятолизы быстрее всех и предают. Наверное, уважаемая Луна лучший эксперт в человеческой психологии и сможет что-нибудь добавить, но я уверена, что когда-нибудь не только Катерине будет стыдно за эти извинения, а наверное и ее родственникам, и она не раз пожалеет что такое написала.
19. КН17 / 25 січня 2018, 15:10
Люди, не спорьте по мелочам. Вспомните что сегодня Татьянин день, а еще 80 лет Высоцкому. А Лебедин по сравнению с ним – грязная половая тряпка, о которую Владимир Семенович вытер бы ноги. Извините, но Катерина сознательно спровоцировала обсуждение этой темы. Ведь мало сидеть на бабках, куда важнее всегда чувствовать, что ты такая же калопроизводящая машина, как и все остальные. А в Лебедина совести и настоящей чести на спичечную головку, одни понты да неуправляемый гонор, которые люди в будущем будут вспоминать больше, чем его миллионы. Не понимая этого, он ломает людей через колено, пытается повелевать целыми громадами, разбрасывается верноподданными как царь Иван Грозный, скачет от одной партии к другой и наплевать ему на всех, лишь бы кошелек не похудел. Поэтому Катерину, в которой ни гордости ни самоуважения, по человечески жаль, при таком начальстве запросто в помойное ведро опустишься. Это ж надо так заставить женщину публично изголяться перед мужиками! Если Лебедину и Сидоренку в натуре приятны такие обьяснения в любви, пусть даже от провинившейся женщины, то они просто ИЗВРАЩЕНЦЫ. Гыдота! Стыдно должно быть обеим перед всем честным миром.
20. Адекватник / 25 січня 2018, 16:01
18.Vlada82
«Уважаемый Адекватник, если Лебедина и сравнивать со Сталиным, то только в одном»

Влада, где я сравнивал Лебедина со Сталиным? Я привел Бери Мору высказывание Сталина о том, что если враги нас ругают, то значит все делаем правильно. Я имел ввиду, что если Паршевлюк, всем известный свидомый и даже упоротый, наезжает на Лебедина и делает это уже не один раз, то может быть Лебедин человек хороший и делает то, что нужно для общего блага. Тем более, что слышал такое от людей. Там же я написал, что обстановки не знаю и это только мое предположение. Так что будьте внимательны к прочитанному и не уподобляйтесь тут некоторым....
21. Vlada82 / 25 січня 2018, 16:07
Замечание принимаю.
22. Адекватник / 25 січня 2018, 16:08
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
23. Vlada82 / 25 січня 2018, 17:14
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
24. Regirjanka / 25 січня 2018, 17:22
Люди мабуть не поняли, шо це не Катерина писала а її дочка. Понятно шо на заказ шоб вибілити перед начальством. Це людина в масці і вашим і нашим, вона привикла так жити. Коли Лебедин забирав землі в Накіська, вона кляла Лебедина на чому світ стоїть і насміхалася над його мамою шо керує Драбинівкою як сама хоче. Родичам казала шо криниця чиста з каламутною водичкою де обдурять і землю заберуть. А тоді кинула Накіська й пішла робити до Лебедина і швидко поміняла думку і пресмикаєця перед ним як інфузорія, всерівно обсуждаючи в спину і коментуючи всі новості драбинівські. Її вибачення пусті. Під вибори всім совітувала голосувати за Мовчана, люди й подумали шо то вказівка Лебедина, раз Катя агітірує. Це можна встановити кому треба. Тепер виходить шо нас надурили і в громади проблеми. Рано чи пізно правда боком вилазе.
25. Ольга Волоська / 25 січня 2018, 18:03
24.Regirjanka
«Під вибори всім совітувала голосувати за Мовчана, люди й подумали шо то вказівка Лебедина, раз Катя агітірує. Це можна встановити кому треба.»

Стукач ви. Як я подивлюсь.........
26. Maks75 / 25 січня 2018, 18:22
На мій взгляд перші коментарі Катерини справжні, а великий коментар фейковий, бо нормальна людина від себе такого не напише, тільки в п»яному брєду. Нормальна проігнорувала б написане, особенно коли брехня, а ця стала в гарячці оправдуватися. Короче воняє лайном і проституцією в цій історії. Вообще бачимо шо навкруг Чистої криниці Лебедин насадив негарні цвіточки, так шо скоро будуть ядовиті ягідки, якшо вовремя не вичисте свої авгієві стайні.
27. Regirjanka / 25 січня 2018, 18:34
Та до чого тут стукачєство просто набридло це бл...во яке розвели такі як Катя. Як город засіяти так у першу очірідь до мєсного панства, а до мого сусідського діда такого ж пайщика потом, в послєдну очерідь як земля висохне, коли в себе впораються. Бідкаєця він а хіба в Драбинівку до начальства доскукаєшся? Тут у нас і пожалітись нікому, а не нравиця - йди до фермера. Отака тепер політика. Раньше справедливіше все було, а це просто всі позаїдалися. Та хіба почує Лебедин простих людей?
28. Адекватник / 25 січня 2018, 21:20
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
29. Beri Mor / 25 січня 2018, 21:32
28.Адекватник
« И представьте себя плачущей на похоронах, кого-то из нынешних вождей. »

Я перший...від радості,хай Бог простить.
30. Адекватник / 25 січня 2018, 21:44
29.Beri Mor
«Я перший...від радості,хай Бог простить.»

Щас і тебе видалять
31. don / 25 січня 2018, 21:45
27.Regirjanka
«потом, в послєдну очерідь як земля висохне, »

Можна ж самому починати обробляти. Ю.Я. не вічний, як калахне, то все розтянуть по карманах з швидкістю більшою за світло і не буде на кого ображатися
32. don / 25 січня 2018, 21:51
17.Адекватник
«Десь пропав Земеля»

Може дупу десь по еміратах гріє. Сєдой таку задрочку дав, що самі хлєборєзи на діжурстві залишились
33. Адекватник / 25 січня 2018, 21:53
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
34. Гнатович / 25 січня 2018, 22:55
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
35. Beri Mor / 25 січня 2018, 23:02
34.Гнатович
«"Жиди погані правлять Нами!
А ми ще гірші ніж жиди...Ми
продали Дідівську славу, й
жиди в ярмо Нас запрягли!.."
(Т.Г.Шевченко.)»

Тарас Григорович-агент Кремля:))
36. Гнатович / 25 січня 2018, 23:13
35.Beri Mor
«Тарас Григорович-агент Кремля:))»

Кремлем тоже жиды правят(((
37. Адекватник / 26 січня 2018, 06:56
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
38. Гнатович / 26 січня 2018, 07:50
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
39. Гнатович / 26 січня 2018, 07:58
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
40. Адекватник / 26 січня 2018, 09:26
Коментар видалено за порушення пункту 2.9 Правил користування сайтом
41. Nexvoroscha / 26 січня 2018, 12:57
Хочемо сказати, шо не в усьому винуваті Лебедин і Сидоренко. Короля грає свита. А в них така свита, шо вже й дивитися не хочуть на людей. Побачила на базарі колись Катерину Олександрівну і хотіла шось спитати по роботі, а вона з таким гонором, наче цариця Катерина, я не збираюсь каже на дорозі вислуховувати про ваші проблеми, у мене для того є робочий кабінет у Драбинівці, у мене січас не робоче время. Тільки її в Драбинівку возять, а нам треба машину найняти і прийому під дверима діждати. Або тільки шо то це не в моїй компітенції, звертайтесь до других. А до кого нам звертатись і не підкаже. Та хто нас пойме, простих пайщиків? І таке не раз було. То в очі начальству вона як ясочка, повибачалася і вже хароша, а з людьми вона гонориста як з старцями. Не підступися і не спитаєш, от люди й озлобляються та свою злобу на вище начальство переносять. Через таких балакають в селі шо Лебедину уже не нужні прості люди, йому земля людська нужна. Чогось канторські дівчата обліковці з ними й побалакати можна, і розпитати, а до Каті й не підходь. А жалітися нам нікому, сиди та мовчи поки пани правлять. Може колись Юрій Якович і нас почує.
42. Beri Mor / 26 січня 2018, 13:48
41.Nexvoroscha
«Через таких балакають в селі шо Лебедину уже не нужні прості люди, йому земля людська нужна.»

У вас ще тільки балакають,а в «Добробуті» вже давно так.Паї видурюють,роботу обіцяючи,а потім посилають на три букви.Забирайте землю поки не пізно,бо не побачите її зовсім.
43. Regirjanka / 26 січня 2018, 15:33
Діло в том, шо сама ж Катерина Лебідь нишком і розказує родичам та кумам, чого Лебедин затіяв договора перезаключати, хотя попередні ше діють, бо землю планує забирати, готуєця до її скупки. А хто перезаключити договір відмовився тому на паї вріже і городи не оброблятимуть. А ще розказувала шо за паї дадуть не в марті а десь під осінь, шоб знали за кого голосувати і як свою лінію гнути. Шо сказав Лебедин нікому не помагатиме, і бензин у нашу больницю не даватиме і автобуси під замок поставе, обявив економію на всьому. Вона ж у канторі сидить, ближче до начальства і більше знає. Люди й насторожились і в тривозі, шо воно буде. Там давно рука руку миє, начальство стоїть один за одного, а простим пайщикам жди жданого.
44. Dana77 / 26 січня 2018, 16:10
Сьогодні не полінилась подзвонити до знайомої уточнити, з ким вона розмовляла про "Чисту криницю", про свавілля начальства і подібне. Блін, оказалось шо таки ж з Катериною Лебідь, просто я не знаю в обличчя цієї жінки й імені її не знала, тільки по змісту розмови зрозуміла шо вона з Драбинівки. Бог їй суддя.
45. Maks75 / 26 січня 2018, 17:34
Така дурня триватиме до тих пір пока Лебедин не зробить повну зачистку управлінського апарату і влив свіжої крові, бо люба людина жиріє на таких посадах і починає царствувати, і ця жінка не виключення. Недаром прокурорів і нач.поліції періодично міняють, шоб не зазнавалися та не позволяли собі лишнього і до людей були полюдськи.
46. Нс777 / 26 січня 2018, 18:28
45.Maks75
« прокурорів і нач.поліції періодично міняють, шоб не зазнавалися та не позволяли собі лишнього і до людей були полюдськи.»

Яка св*ята наївність.Де і коли таке було щоб хтось із тримаючих бога за бороду,до людей полюдськи відносились?
47. Гнатович / 26 січня 2018, 20:23
фигасе у вас в Драбынивке батлы...
Где эта Драбынивка?..
48. aura4545 / 26 січня 2018, 23:14
Шановні, усім досадно,що драбиняни там живуть і процвітають,отримують заробітні плати і добру арендну плату за паї,вони всі вдячні Лебедину за все,що він для них робить.Це жаліються ті особи очільниці- благодійниці,які так чесно працюють,що отримують по дві ставки, тільки чогось працюють не 14 годин, а 7годин на 2ставки,ще й возять їх з Нехворощі,як панів,ніби не має кому у Драбинівці робити.У них директор комунгоспу чужий,сміх та й годі.Дисципліна у Драбинівці була і буде, бо там усе на виду,не так,як по інших селах.Таку благодійницю, у якої немає ніякої освіти,як люди про неї пишуть, що не хоче з ними і балакати ,треба гнати з Драбинівки в три шиї.
49. Selena2017 / 27 січня 2018, 10:51
47.Гнатович
«Где эта Драбынивка?..»


Пане Гнатович, вашого арго я не зрозуміла, але про Драбинівку знаю, що вона була і є на своєму місці завжди і сьогодні. Селу пощастило з людиною, яка підібрала розвалля і перетворила на сучасну форму господарювання. Звичайно,стереотип ставлення до вимогливого керівника у нас традиційний - хочу власну волю... Штучно створене однією особою «масове» обговорення (перевірте як знавець можливостей інтернету) драбинівських проблем не варте трьох копійок. Просто у людини розгулявся гондурас з відомих не тільки їй причин. Пора їй припиняти травестію, бо нижче падати вже нікуди. Буде краще для всіх.
50. Maks75 / 27 січня 2018, 11:08
13.KaterinaLebid
«я прошу вибачення в Лебедина Юрія Яковича, який для мене - це Людина з великої букви»

Точно шо нижче падати вже нікуди. І шо ті революції гідності?
51. Maks75 / 27 січня 2018, 11:19
49.Selena2017
«Селу пощастило з людиною»

Точно, тепер і я бачу шо Lebid і Selena це одна людина, точно обоє на Лебедина працюють.
52. Maks75 / 27 січня 2018, 11:22
Кстаті, а як Selena пояснить відставку сільського голови і секретаря? Мало їм було власної волі? Якшо когось тут і жаліти, то цю гарну жінку яка на фото.
53. Vlada82 / 27 січня 2018, 12:52
Шановна Селено, Ви не перестаєте дивувати. По вашому Паршевлюк, Dana77, ukr2017, ЛУНА, KaterinaLebid, Beri Mor, Адекватник, КН17, Ольга Волоська, don, Гнатович, aura4545, Нс777 – це все одна людина. Даруйте, але у Вас хибна уява про реальний стан речей. Легше всього сказати «це якась одна дурочка пише» і махнути на все рукою, і куди важче спробувати розібратися в ситуації і дослухатися до простих людей. Раз пішло таке обговорення, то дозволю собі висловитися. Мої куми працюють в «Чистій криниці» і живуть в Драбинівці, і в силу цього я інколи там буваю. Село справді розцвіло й покращало. А як в інших селах, де владарює Лебедин, я не знаю. Але мені достатньо того, шо самі драбиняни визнають: інші села є своєрідними донорами для Драбинівки. Тобто в рідне село він вкладає по максимуму, в інші – в залежності від свого настрою. Але не це є головною бідою. Тут правильно пишуть, шо коли Лебедин прийшов робити аграрний бізнес, все було по іншому. Дисципліну зробив залізною, і це правильно, тож ніхто не нарікав, бо все було справедливо. Потім йому захотілося більшого, він пішов у владу, даже купив депутатів. Тепер взагалі хоче взяти під контроль не тільки виробничі процеси, а й керувати політичними, диктувати як люди повинні голосувати, кого обирати, як розвивати свої громади і т.д. причому методом тиску і залякувань. Все під тотальним контролем однієї людини, не тільки виробництво. Скажіть по правді, шо цей сир-бор по цій причині. Вас не дивує, шо в Драбинівці 100% проголосували за Зою Короленко і за ВО «Батьківщина»? Таке може бути в нормальному суспільстві? Чи по Вашому це найвищий прояв демократії і ніхто людей до коліна не гнув? Вас не дивує, шо з таким рівнем довіри Зоя через 2 місяці відмовилась працювати? Якої свободи вона хотіла? Тієї шо законом передбачена? Чи може Паршевлюк правильно написав про істинну причину звільнення, як і про Драбинівське царство Лебедина? Вас не дивує, шо всі попередники Зої пішли з цієї посади подібним чином?
54. Vlada82 / 27 січня 2018, 13:13
Продовжу свою думку. Тут читаю про договора, то Вас не дивує, з якого це дива їх перезаключали ще торік, коли попередні ще діятимуть до 2020-го? Ви не берете до уваги, шо Лебедин давно вийшов за межі совісного, шо в нього не всі там сидять на гарних зарплатах, тільки свита криничанська і сторожі, які охороняють майно. Різноробочі на мінімальці, механізатори й комбайнери гарно заробляють тільки в сезон, взимку їх викидають на біржу і т.д. Кум наводив такий приклад. Начальство вийде з драбинівського офісу в 17.00, повсідаєця в легкові авто і через півгодини вони вже дома, це хто живе в Руденківці чи Сухій Маячці. А якшо механізатор з тих сіл і тоже працює в Драбинівці? З бригади в автобусі торохтітиме він по всіх селах, доки по дорозі розвезуть таких же роботяг. Вдома буде пізно ввечері, а як польові роботи то за опівніч. Треба повечеряти й помитися, а назавтра зі сходом сонця таким же чином добиратися в бригаду і весь день крутити гайки і по лікті в мазуті. Нарікають не всі, але картина маслом. А коли до тебе ще з таким гонором, то в людей терпець не вічний. Але начальство все одно буде на стороні своїх, хто в кабінеті через стінку, так шо не ідеалізуйте керівництво «Ч. криниці». Вам важко повірити, шо так думає багато людей, тільки одиниці з них насмілились тявкнути проти такої системи, а Катерина зразу включила задню і стала вибачатися. «Їй легше молитися за Лебедина в теплому кріслі» - це висновок мого кума. Правильно, всі ж не підуть керувати, але це не значить що його аргументи не варті трьох копійок. Хоча я упевнена, що десь на кухні про це говорить і Катерина, а публічно висловлювати свою думку вже не буде, досить того що вже спровокувала. Зверніть увагу, Санжари далеко від «Чистої криниці», але я дещо знаю про їхні справи, значить поголос іде. Чула від драбинян і про те, шо непокірним грозять урізати виплату на паї, значить правду Лебідь розказує, диму без вогню не буває. Не знаю, чи чи переконала Вас хоч у чомусь, чи даром витратила свій час у вихідний.
55. Selena2017 / 27 січня 2018, 13:21
54.Vlada82
«54. Vlada82 / сьогодні, 13:13»


Повторюсь: пора припиняти травестію і не лукавити.
56. Vlada82 / 27 січня 2018, 14:11
55.Selena2017
«не лукавити»

По моєму це Ваша улюблена фраза, конкретнішими фактами Ви ніколи не оперуєте. До чого в даному випадку травестія і лукавство? По великому рахунку мені проблеми "Чистої криниці" ні до чого, хай самі розбираються, шо за мікроклімат у їхній конторі й хто виносить з неї сміття. Іноді тільки дивує, як з Лебедина роблять ікону. Тут я писала про культ його особи, так цей коментар видалили. Мене просто шикувало "щире каяття" Катерини Лебідь, Ви десь колись зустрічали подібне самоприниження? Уявляю, в якому екстазі від нього названі Катериною люди. А взагалі час покаже, хто з нас правий.
57. Vlada82 / 27 січня 2018, 14:13
Вибачте, я хотіла написати "шокувало", а не "шикувало", виправляю свою технічну помилку.
58. Beri Mor / 27 січня 2018, 16:24
54.Vlada82
« якшо механізатор з тих сіл і тоже працює в Драбинівці? З бригади в автобусі торохтітиме він по всіх селах, доки по дорозі розвезуть таких же роботяг. Вдома буде пізно ввечері, а як польові роботи то за опівніч. Треба повечеряти й помитися, а назавтра зі сходом сонця таким же чином добиратися в бригаду і весь день крутити гайки і по лікті в мазуті. Нарікають не всі, але картина маслом. А коли до тебе ще з таким гонором, то в людей терпець не вічний. »

Нехай механізатор не буде лохом,забирає землю і обробляє сам.Я сам пахав на тракторі від зорі до зорі,а заробив тільки болячки та грамоти "за доблесну працю" від отих жирних гнид,які і в тракторі не сиділи,а тільки керують.Потім плюнув їм межи очі,і тепер працюю сам на себе.Спочатку звичайно важкувато,але якщо не лінуватися,то все получиться.Я тепер у тих латифундистів навіть земельку потроху "відщипую",щоб менше ви.обувалися."Не святі горшки ліплять".

Змінено 27.01.2018, 16:25
59. don / 28 січня 2018, 17:36
54.Vlada82
«Лебедин давно вийшов за межі совісного»

Мабуть вже починаються старческі маразми, особливо під час запоїв
54.Vlada82
« чи чи переконала Вас хоч у чомусь, чи даром витратила свій час у вихідний.»

Краще б катлєт нажарила, чи в домівці порядок навела
60. Vlada82 / 28 січня 2018, 18:38
Спасибі donу за підказку, шо мені робити :) Написав так, знічев’я.
61. Madtharu55 / 31 січня 2018, 10:25
Дана, тепер я знаю хто ви. А головне я знаю, шо ви безсовісна і непорядочна людина. Підслухавши приватний розговор ви потім виклали його в Інтернет, хоча ніхто вас на це не уповноважував. Ви цим підставили мене і Катерину Олександрівну, хоча нічого преступного в тому розговорі не було. Балакали про те, про шо балакають тепер усі, я просто розпитала її про діла в чистій криниці, бо слухи різні ходять. Пам’ятайте, шо в житті є бумеранг, який колись долетить і до вас.
62. Dana77 / 31 січня 2018, 13:27
61.Madtharu55
«Дана, тепер я знаю хто ви.»

Це добре, шо ви мене пізнали, значить пригадали той випадок. Тоді припиніть свої безпідставні звинувачення. Я писала в Інтернеті не називаючи ваших імен, і я не винна шо вам захотілося в людному місці почесати язиками і поплакатися одна одній на своє начальство, з яким важко працювати, а тепер хочете відбрехатися і відбілитися в його очах, когось зробити винуватими. Не перекладайте з хворої голови на здорову.
63. aura4545 / 1 лютого 2018, 14:07
Оце так поворот собитій,виходить, що то було все правда написане і сказане ЛебідьК.О., то до чого було писати оправдовуючий коментар.Усе вже тепер видно ,що то була робота ЛебідьК.О. і писала, і розносила усе по районних організаціях.Невдячна , особа-заколотниця,як може дивитися людім у очі(людина-маска),за що просила вибачення ,за те ,що співчувала.Куди дивляться керівники цієї благодійниці-праведниці,а може будуть оправдовувати її.
64. ukr2017 / 1 лютого 2018, 16:19
Здається відійшди від теми, вже забули ,що така сппроможна ОТГ залишилася без керівника і скоро депутати в сільській раді будуть мабуть по черзі керувати сільською радою, чи старости виконуватимуть обовязки.Цікаво, що ні керівник в районі ВО Батьківщини і він же голова райради по сумісництву, ні голова РДА, ні сам Лебедин, не дали коментарів з цього приводу. Виходить ніякої проблеми не має і це просто йде політична гра чи просто місцева.Головне печатка є, я кому ставити знайдеться,тільки поки пани чубляться у людей чуби тріщать
65. BlackHolle / 4 лютого 2018, 10:28
Вам дышать не чем в канторе?? Так пойдите посмотрите чем дышат ваши люди на «току» какие условия там в складах... Или когда на улице в тени 35 а они пропалывают поля, потому что продали в карман гербицидов и економлят на технике!! Подешыте там, если давитесь в канторе под кондиционерами и с такими зарплатами!!!
66. Regirjanka / 5 лютого 2018, 19:01
64.ukr2017
«ні керівник в районі ВО Батьківщини і він же голова райради по сумісництву, ні голова РДА, ні сам Лебедин, не дали коментарів з цього приводу»

Не парьтесь, бо на ділі не все так просто, як тут коментують. Короленко пішла не зовсім добровільно, її попросив піти з посади сам Лебедин. Діло в том шо Лебедина в Полтаві попросили десь прилаштувати в теплому містечку Супруна, бо той не пройшов на посаду голови в нових санжарах, а районна рада скоро розбіжиться і він може остатися без роботи. Лебедину діватися ніде і він попросив Зою відступитися, шоб у Драбинівці назначили нові вибори і в них балотувався Супрун. А Короленко тоді піде в заступники і все буде ОК. Того ніхто вам ніяких роз’яснень давати не буде і не ждіть, бо там банальний договорняк. Про це будто би нишком балакають у драбинівській канторі, бо відтіля й до нас ці балачки дійшли. Хто їх приніс у Нехворощу не казатимемо, з попередніх коментарів догадатися можна, так шо все це правда. Отож мужайтесь драбиняни.
67. Maks75 / 6 лютого 2018, 19:38
66.Regirjanka
«Короленко пішла не зовсім добровільно»

Тепер ясно шо й від кого замутилось.
68. inspektor / 8 лютого 2018, 14:36
66.Regirjanka
«. Короленко пішла не зовсім добровільно, її попросив піти з посади сам Лебедин»

А ВИ ВЫДКІЛЛЯ ЗНАЄТЕ? ХТО КОГО ПРОСИВ......
69. Regirjanka / 8 лютого 2018, 15:14
68.inspektor
«А ВИ ВЫДКІЛЛЯ ЗНАЄТЕ?»

Та я ж писала хто нам привозить новості з Драбинівки, уважно читайте коментарі. Людина там робить то як їй не вірити? Лебедин активно начав перестановку кадрів то шо тут дивного.
70. verona / 8 лютого 2018, 15:15
Все давно багатьом зрозуміло і не потрібно щось придумувати.Іде просто підготовка до президенських виборів і Батьківщина активний участник процесу. і так як в нашому окрузі особливих лідерів не має, то їх створюють штучно і з таких білих і пушистих як Супрун. Тому йому посада не потрібна щоб щось робити для Драбинівки, чи Нових Санжар, це нова ступенька для стрибунця в Верховну раду. Ви полічіть скльки він разів балатувався і куди і Лебидина з його структурою залучать для цього. Батьківщині не потрібен сам Супрун, а того, кого за несуть як тих водіїв і секретарок до Радди. щоб сидів як той же Река від народного фронту і нажимав кнопки. Тому все банально просто і різниці великої в тім, де сидітиме ця жо...не має,Що зараз в кріслі Голови ради. чи в кріслі Голови ОТГ. чи народного депутата.Нам від цього ніякого толку.ЬТо ж цю тему можна закривати і чекати на прогноз.
71. regirjanka / 9 лютого 2018, 15:24
Свіжі новості з Драбинівки. Лебідь К. хвалилася, шо Лебедин рішив дати на паї вже у березні, а не осінню. Правда рішив драбинянам дати більше, бо в нехворощі неправильно голосували. А ми голосували як нас агітірували.
72. inspektor / 12 лютого 2018, 10:20
Свіжі новості з Драбинівки. Лебідь К. хвалилася, шо Лебедин рішив дати на паї вже у березні, а не осінню. Правда рішив драбинянам дати більше, бо в нехворощі неправильно голосували. А ми голосували як нас агітірували.

Ех знову БРЕХНЯ....В нас завжди давались паї в березні-квітні,і ніколи осінню,на рахунок добавки це можливо,але не факт,так як ціни піднялись на все,і це добре що є! І добре що платить скільки,бо в інших селах такі виплати сняться людям,а ви жалієтесь ще.....
73. Regirjanka / 12 лютого 2018, 10:46
Ніхто не жалієця, наші люди давно привикли вже шо найправдивіші новості від тих, хто робить у драбинівській канторі. Вони розказують коли на паї получати, коли муку чи олію в село завезуть і про нові порядки в Драбинівці чути від них. Ці дівчата й пустили слух, шо Лебедин сердитий на нехворощан за те, як неправильно голосували, та й слабий урожай був у прошлому годі, того він даватиме на паї не весною, як було, а восени по врожаю і по прибилі. Люди вірять, бо К.Лебідь постійно казала правду. А тут Лебедин ще й поврізав усякі льготи, не дає бензину і запретив багатьох возити на роботу машинами. Сама ж К.Лебідь хоть і оправдовуєця, ну всі знають, шо вона жалілась родичам, шо тепер їй приходиця їздити на роботу автобусом, а такі як Саша Коломацький гасають машинами за щот чистої криниці, їх і на біржу не вигонять. З цього й получаєця шо Лебедин дуже закручує гайки і може дати на паї коли завгодно. А за те шо він виплачує не погано, так я согласна і не про це кажу.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації