Вхід | Реєстрація

«Укрзалізниця» підняла ціни на квитки

«Укрзалізниця» підняла ціни на квитки

Як повідомляє «Економічна правда», державна компанія "Укрзалізниця" з 1 жовтня провела другий етап індексації цін і підвищила тарифи на залізничні пасажирські перевезення на 12%.

"Тарифи індексувалися на 12% з 1 жовтня", – коротко сказано в повідомленні прес-служби «Укрзалізниці».

Наказом №184 Міністерства інфраструктури визначено 13 різних календарних періодів, які впливають на вартість проїзду. Також на ціну квитка впливає і день тижня, у який пасажир розпочинає подорож.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" проіндексувала тарифи на пасажирські перевезення в два етапи: перший етап підвищення цін на квитки на 12% відбувся 30 травня, другий етап - також на 12% відбудеться 1 жовтня 2018 року.

А з 1 вересня знизився вартість проїзду в пасажирських поїздах далекого сполучення, що курсують територією України.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2018, 16:29 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації