Вхід | Реєстрація

Акрилові ванни — вибір покупців по всій Україні

Акрилові ванни — вибір покупців по  всій Україні

Одна із компаній запустила слоган про те, що ранок має починатися з кави. Насправді більшість людей, проснувшись, спершу ідуть не на кухню, а у ванну кімнату. Адже прийнявши душ, ми можемо повноцінно розпочати день. Після водних процедур піднімається настрій, людина отримує заряд бадьорості на увесь день. Звичайно, що всі позитивні емоції можна отримати лише з правильно підібраними меблями. Адже від холодної чавунної ванни навряд чи отримаєш задоволення. Інша річ акриловий резервуар. Саме на характеристиках такої ванни ми і зупинимося в цій статті. А розібратися в тому, який матеріал кращий, нам допоможе Андрій, консультант інтернет-магазину "Империя Сантехники".

Зі слів спеціаліста, покупці найбільше схильні до акрилових ванн. Не дивлячись на те, що такий вид пластику для виготовлення резервуарів використовується відносно недавно, але він набув небаченої раніше популярності серед покупців.

— Акрил має ряд переваг, — говорить Андрій. — По-перше, це дуже гнучкий матеріал, який додатково армують. По-друге, ванна з акрилу досить легка. У середньому резервуар важить не більше 30 кілограмів. Тому його легко транспортувати і встановлювати. По-третє, великий вибір ванн різних форм. Завдяки своїй гнучкості і пластичності, з акрилу створюються справжні шедеври. Тому який би інтер’єр не мала ваша ванна кімната, завжди ми зможемо підібрати ванну необхідної форми та розміру. Акрилові ванни інтернет-магазину "Империя Сантехники" нікого не залишать байдужим. 

Також представник магазину акцентував увагу на догляді за такою ванною. Адже її миття не викликає жодних труднощів. Достатньо мати під рукою губку та спеціальний засіб. І увесь бруд з ванної очищується кількома рухами. Навіть подряпини не завдадуть вам клопоту. Наждачний папір допоможе виправити цей недолік.

— З установкою резервуару не виникне проблем, — пояснює Андрій. Справа в тому, що замість традиційних металевих ніжок, акрилову ванну вміщують на зручний каркас, що регулюється без особливих проблем. Та й на цьому переваги не завершуються. На акриловій поверхні неможливо послизнутись. Вода у ванні з такого матеріалу достатньо довго остиває.  

Отож, акрилові ванни, завдяки своїй практичності, фактично витіснили з ринку чавунні. Їх обирають покупці по всій Україні. Тому раджу всім купувати саме ванни з акрилу.


Автор: Євгеній Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 листопада 2018, 10:06 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації