Вхід | Реєстрація

Забудьте про вторинний ринок, станьте власником сучасного житла вже сьогодні

Забудьте про вторинний ринок, станьте власником сучасного житла вже сьогодні

Жителі панельних багатоповерхівок, збудованих у 70-80-х роках минулого століття, відчули на собі всі недоліки такої конструкції. При цьому квартира в подібній будівлі у столиці коштує досить дорого. Їх власники аргументують високу вартість житла тим, що воно знаходиться в головному місті країни. Радує те, що поряд із радянськими багатоповерхівками з’являються сучасні житлові комплекси, при будівництві яких були враховані всі вимоги: екологічно чистий район, зручний під’їзд, паркінг, охорона, розвинена інфраструктура. А головне — великий вибір житлових приміщень. Усе це — реальність за доступні кошти.

 

Мартинов знає, що потрібно мешканцям комплексу

Справжнім оазисом серед метушливого Києва вважається житловий комплекс Софія Клубний від Мартинова. Власники квартир відзначають, що комплекс знаходиться в стороні від галасливого столичного життя, що дозволяє відпочити від невмовкаючого реву автомобільних моторів. Софіївська Борщагівка визнана екологічно чистою територією, яка рекомендована для проживання всією родиною. Це найкраще місце для зростання дітей.

Забудовники потурбувались про кожного потенційного покупця. За доступною ціною в елітних будинках можна придбати одно-, дво-, три- та чотирикімнатну квартиру поліпшеного планування. Переконатись у цьому можна, перейшовши за посиланням на офіційний веб-сайт https://www.sofiya.ua/complex/jk-sofiya-klubniy. Щоправда, попит на квартири настільки високий, що невдовзі забудовнику доведеться будувати нові багатоповерхівки. Житловий комплекс Софія Клубний від Мартинова пропонує квартири з ремонтом, дворівневі житлові приміщення, студії і смарти. Також забудовник продумав, аби ввести в експлуатацію приміщення для офісів.

Величезна популярність житлового комплексу пояснюється його безпекою. Адже по всьому місту встановлені більше 120 камер відеоспостереження. Для власників автотранспорту цілодобово діє зручний паркінг, який є абсолютно безкоштовним.

ЖК Софія Клубний має розвинену сучасну інфраструктуру, що задовольнить вимоги та побажання усіх мешканців. У комплексі діє власне житлово-комунальне господарство.

На території житлового комплексу працюють продуктові, будівельні, меблеві магазини, без проблем можна купити зоотовари, одяг, дитячі товари і текстиль. Усе необхідне завжди є під рукою.

Гарно відпочити з сім’єю чи друзями пропонують кафе, суші-бари. Мешканці користуються послугами перукарів, косметологів, слідкують за свої здоров’ям у фітнес-центрах і тренажерних спортзалах.

Фактично житловий комплекс Софія Клубний від Мартинова — це невелике сучасне містечко, яке потрібно залишати лише для того, щоб поїхати на роботу.

І не хвилюйтесь за кошти на майбутнє житло. Адже забудовники потурбувались, аби щасливими власниками квартири могла стати кожна сім’я. Для цього діють вигідні програми кредитування і розстрочки.

Забудьте про вторинний ринок, станьте власником сучасного житла вже сьогодні.


Автор: Євгеній Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 листопада 2018, 12:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації