Вхід | Реєстрація

Правильно приготований гамбургер — це теж здорова їжа

Правильно приготований гамбургер — це теж здорова їжа

Щодня у засобах масової інформації і рекламних банерах ми чуємо про їжу, що відноситься до категорії фаст-фуд. Дійсно, у наш час їжа масового виробництва набула величезної популярності серед різних вікових категорій населення. Адже фаст-фуд має ряд переваг.

По-перше, нашвидкуруч приготовані страви потребують мінімум столових приборів для споживання. По-друге, ними можна ласувати на ходу. По-третє, їх зручно взяти з собою в дорогу чи на робоче місце. По-четверте, нас влаштовує, що фаст-фуд готується за лічені хвилини. А, по-п’яте, не потрібно зранку нести з собою на роботу лоточки з їжею, аби втамувати голод у обідню перерву.

 

Швидка їжа має бути корисною

Звичайно, що фаст-фуд має не лише переваги, а й недоліки. Частина недобросовісних підприємців додають у їжу підсилювачі смаку. У такій їжі наявна велика кількість штучних жирів, мало натуральних інгредієнтів та корисних речовин. Швидка їжа довго і погано перетравлюється.

Тому, обираючи заклад харчування, потрібно в першу чергу звертати увагу, з яких продуктів готуються блюда. Адже варто усвідомлювати, що швидка їжа теж має бути корисною.

Перш ніж купити гамбургери оптом для всього офісу, треба розуміти, що всередині цього сендвіча.

Бо не дивлячись на те, що місця продажу фаст-фудів збільшуються, як гриби після дощу, корисну їжу в них купити досить складно.

 

Коли пекарня турбується про споживачів 

Більше десяти років поспіль на вітчизняному споживчому ринку успішно працює пекарня «Gama Fresh Sandwiches». У ній можна придбати снеки, піцу, чіабатта, шаурму, сандвічі, пиріжки, паніні, багети, берлінери, гамбургери, хачапурi і пироги. Борошняні вироби готуються з використанням найсвіжіших овочів, різноманітних м’ясних начинок, смачних соусів. Із повним асортиментом пекарні можна познайомитись на офіційному сайті https://www.gamabc.com.ua/ua/gamburgerys/.

Поживні страви від «Gama Fresh Sandwiches» із-задоволенням споживатиме вся родина. Пекарня працює за правилом: їжа стає по-справжньому смачною, коли вона корисна. На всі продукти харчування у «Gama Fresh Sandwiches» є наявні сертифікати. Продукція пекарні не містить трансжирів. У стравах вдало поєднані складні вуглеводи, білки, вітаміни і мінерали. Завдяки цьому страви правильно збалансовані.

А на останок, приємна новина для людей, які не можуть дозволити собі відлучитись від роботи. Пекарня доставить замовлені страви безпосередньо вам в руки.

Споживайте правилну і здорову їжу від «Gama Fresh Sandwiches».


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 листопада 2018, 17:31 | Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації