Вхід | Реєстрація

Управляйте закладом громадського харчування за допомогою спеціальної програми

Управляйте закладом громадського харчування за допомогою спеціальної програми

Комп’ютерні технології роблять повсякденне життя людей простішим. Переваги мобільних месенджерів оцінили майже всі власники смартфонів. Чимало людей, які мають можливість працювати в Інтернеті, здійснюють покупки в онлайн-магазинах, шукають роботу, замовляють різноманітні послуги. Вони побачили, настільки зручно обирати потрібні речі на відстані. У такий спосіб не лише з’являється можливість зекономити дорогоцінний час, а й кошти. Та розробники програм працюють не лише над тим, щоб полегшити життя клієнтам. Важливою сферою їхньої діяльності є створення комфортних умов для роботи власників і персоналу установ соціальної сфери. Зокрема, закладів громадського харчування.

 

Автоматизуй свій бар і відчуй переваги у веденні бізнесу

Кожен власник закладу громадського харчування зацікавлений у отриманні прибутків. Для цього він має бути в курсі всього, що відбувається в закладі: які продукти чи напої необхідно закупити, скільки відвідувачів побували в барі, що найчастіше замовляли, яка виручка зібралась за день і тому подібне. Лише за таких умов заклад буде приносити кошти і користуватиметься популярністю серед жителів та гостей населеного пункту.

Спеціально для власників барів розроблена програма автоматизації закладу, що принесе вигоду її користувачам.

Розробники програми переконують, що кожен підприємець повинен мати свій бар, адже завдяки її використанню, суттєво збільшуються прибутки в закладах громадського харчування. З допомогою програми можна контролювати робочий процес. У такий спосіб  власник завжди знатиме, що відбувається в його барі, незалежно від місця свого перебування.

Програма автоматизації бару працює одразу в кількох напрямках, кожен із яких має ключову роль у роботі закладу. По-перше, поліпшується сервіс і обслуговування, що безпосередньо приваблює клієнтів, які повертаються знову в заклад і несуть свої заощадження. По-друге, усі товари перебувають на повному обліку і власник контролює їх продаж. У такий спосіб крадіжки автоматично припиняються, а витрати суттєво скорочуються. По-третє, коли усі продукти і напої внесені у програму, власник може аналізувати, чого не вистачає, а на що не варто витрачати кошти. Тобто, з’являється можливість відслідковувати реальні показники.    

Крім того, покращивши сервіс і забезпечивши наявність необхідних товарів, власник залучає в свій заклад більше відвідувачів, які стають постійними клієнтами.

Програма надзвичайно проста в користуванні і потребує мінімум обладнання. При цьому вона ідеально підходить для барів, кав’ярень, ресторанів, кафе, кальянних, піцерій, суші-барів і навіть автомийок. Достатньо лише перейти за посиланням https://pos-sector.net/po-dlya-bara/, щоб детально ознайомитись із її перевагами.

Розвивайте свій бізнес, залучайте відповідальних працівників і автоматизуйте роботу свого закладу, тоді від клієнтів ви не матимете відбою.


Автор: Євгеній Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 грудня 2018, 13:23 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації