Вхід | Реєстрація

Якби не боксерська підготовка, він би мене вбив

Якби не боксерська підготовка, він би мене вбив

Охоронець розважального закладу вважає, що чоловік, який на нього напав із ножем, свідомо завдавав ударів, котрі могли стати смертельними.

Постраждалий зараз знаходиться на лікуванні в Кобеляцькій центральній лікарні. У понеділок працівник редакції зустрівся із ним. Розмова відбулася прямо в лікарняній палаті.

Торс молодого чоловіка зараз захищає спеціальний корсет, на обличчі — бинти і вати. Але свіжий рубець на щоці видно навіть через них. Охоронець говорить, що на тілі в нього — шість ножових ран. А всі удари, які завдавав бешкетник на дискотеці, були направлені в область життєво важливих органів.

Чоловік розповідає:

— У той вечір я звично виконував свої службові обов’язки. Помітив, що троє молодиків б’ють хлопця. Втрутився в ситуацію. По одному я виштовхав усіх бешкетників у вестибюль дискотеки, щоб потім вивести їх на вулицю. Один із них почав задиратися і до мене. Я йому сказав, що виконую свою роботу. Молодик запропонував: «Давай вийдемо і поговоримо по-чоловічому, один на один. Я погодився. Сказав «Без питань». Я взагалі ставлюся до таких ситуацій дуже спокійно. У всі часи і у всіх народів чоловіки билися між собою. Напевне, це ще прадавні інстинкти працюють — виясняють, хто сильніший. Якщо поєдинок чесний, один на один, без застосування якоїсь підлості чи зброї, то все закінчується нормально. Побилися, потім потисли руки і розійшлися. На дискотеці, як і у всіх місцях, де збирається молодь, такі конфліктні ситуації також трапляються. Але не так уже й часто. Років два–три тому бійок було набагато більше.

Чоловіки вийшли на вулицю. Охоронець стверджує, що не помітив, що в руці його супротивника затиснутий ніж. Зрозумів це лише після того, як отримав удар в область серця. За його словами, у ході бійки супротивник кілька разів бив його ножем, а зупинився лише після того, як охоронець, який давно займається боксом, зумів завдати акцентованого удару в голову.

Він розповідає:

— Після того, як я йому попав у голову, він «поплив» і каже: «Ну що, все?». Це він зрозумів, що вбити мене не вдасться, і так вирішив «помиритися». А я дивлюся на себе — весь у крові і кишки видно.

Охоронець наголошує на тому, що розбишака свідомо намагався його вбити. Він каже:

— Я сам служив у десантних військах. Усе життя займаюся спортом, зокрема — боксом. Тобто маю непогану фізичну підготовку. І я розумію, що він намагався мене вбити. І він вчився вбивати. Не знаю де, у армії чи в іншому місці, але саме вбивати супротивника ножем. Висновок роблю за характером ударів. Він бив в область серця, печінки і в скроню. А ще, коли зрозумів, що швидко вивести мене з ладу не вдасться, — у ногу, щоб знерухоміти. Якби не моя боксерська підготовка, він би мене вбив. Так лікар мені розказав, що кінчик ножа не дістав до серця якихось півтора сантиметри. До речі, дякую кобеляцьким медикам за професійну допомогу. Вони спрацювали дуже чітко.

Свою розповідь постраждалий у бійці охоронець закінчив так:

— Чому я все це розповідаю. Цілком можливо, що справу спробують «зам’яти». Якщо він ще дійсно був у АТО, то такий розголос нікому не потрібен. Владі потрібні герої, а не вбивці. А цей чоловік небезпечний для суспільства. У всі часи і у всіх народів були люди, які і в армію йшли, щоб мати можливість убивати. На мою думку — це саме такий випадок.

P. S. Фотографуватися охоронець відмовився.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 лютого 2019, 18:18 | Кобеляки | Кримінал


1. Beri Mor / 14 лютого 2019, 18:40
«Побратим» конєшно кончений,слів немає...
А ти Мар"яне,тримайся,ти справжній чоловік!
2. земеля / 14 лютого 2019, 19:14
Дай бог тебе парень здоровья и главное без последствий.
3. alist / 15 лютого 2019, 00:35
Це звичайно добре, що все більш-менш нормально закінчилось (чи лише починається?), але цікаве каже охоронник дискотеки
- "Помітив, що троє молодиків б’ють хлопця. - виштовхав усіх бешкетників у вестибюль дискотеки, щоб потім вивести їх на вулицю" - зверніть увагу, виштовхав, не викликав поліцію, а виштовхав, заминаючи ситуацію.
- "«Давай вийдемо і поговоримо по-чоловічому, один на один. Я погодився." - тобто охоронник!, іде набити фізіономію буйному відвідувачу. Не вигнати, не викликати поліцію, а набити морду.
- "На дискотеці, як і у всіх місцях, де збирається молодь, такі конфліктні ситуації також трапляються. Але не так уже й часто. Років два–три тому бійок було набагато більше." - опа, а де дії влади щодо цих бійок?
- "зупинився лише після того, як охоронець, який давно займається боксом, зумів завдати акцентованого удару в голову." - а міжду ділом, питання, а якби, той не дістав ножа, а охоронник з боксерською підготовкою, ударив того в голову і вбив (були ж такі випадки в Росії і Україні), що тоді? Вивезли і викинули б тіло в лісопосадку?
А до речі, цей "бешкетник", тепер розкаже, що на нього напав охоронник з боксерською підготовкою і щоб захиститись він змушений був дістати ніж і чудом відбився. І не факт, що так і було.

Можна багато написати, але для мене вивід простий, цей данс-клубі «Фабрика», він же розважальний заклад, як був гадюшником так ним і остався, з наркотою, алкоголем, бійками, «знімання» підвипивших/обкурених малолєток, а тепер щей з поножовщиною. Но «криша» відать висока і міцна. Ждем наступного інциденту.

Змінено 15.02.2019, 00:36
4. Slavko / 15 лютого 2019, 14:03
3.alist
«охоронник з боксерською підготовкою і щоб захиститись він змушений був дістати ніж і чудом відбився. І не факт, що так і було.»

3.alist
«Но «криша» відать висока і міцна. Ждем наступного інциденту.
»

Істинно
5. Slavko / 15 лютого 2019, 14:07
Охороняти треба майно, а не з бешкетниками битись! Ця команда собі ціни не складе ніяк.
6. Sedoy / 15 лютого 2019, 16:48
Молодик запропонував: «Давай вийдемо і поговоримо по-чоловічому, один на один. Я погодився. Сказав «Без питань» (А НЕ ПРЕДУПРЕДИЛ ВЕДЬ, ЧТО БОКСЕР+ВДВ). Я взагалі ставлюся до таких ситуацій дуже спокійно. У всі часи і у всіх народів чоловіки билися між собою. Напевне, це ще прадавні інстинкти працюють — виясняють, хто сильніший (ВЫЯСНИЛ???).(К)
Дурдом... Так он на работе был или подраться пришел? Инстинкты первобытные у охранника выше обязанностей, за которые он деньги получает? Понты повара ВДВ, настоящий десантник драку не провоцирует. Хотел на «мешке» или «груше» поработать, но не сложилось? А в ВДВ учат, что понты к добру не приводят, ну только если не 2-е августа :))
7. Чудо Юдо / 15 лютого 2019, 17:17
3.alist
«зверніть увагу, виштовхав, не викликав поліцію, а виштовхав, заминаючи ситуацію.»

У охоронця саме така задача - припинити бійку, поліцію викликає потерпілий. Якщо за кожною бійкою у нашу дискотеку викликати поліцію, так туди сміливо можна під’їжджати поліцейським ГАЗоном і кожні 5 хвилин вигружати звідти народ, поки більше половини не загребуть :)

6.Sedoy
«понты повара ВДВ, настоящий десантник драку не провоцирует.»

Якщо брати чисто "по закону" то охоронець не повинен був погоджуватися на бійку. Якщо «по-пацанськи» то повинен. Але в будь-якому разі у якому моменті він раптом став провокатором? Якщо вірити цим свідченням то провокатором був хрен з ножем, а охоронник на провокацію просто повівся.

А взагалі того дурачка закрити потрібно. Якщо людина ходить з ножем у кишені то у неї точно не все добре з головою. І, можливо, це добре що він накинувся зі зброєю на тренованого чоловіка, а не зарізав насмерть когось слабішого.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації