Вхід | Реєстрація

Іноземець постраждав від кременчуцького «гоп-стопу»

69-річний американець приїхав до України на постійне проживання, але нова батьківщина виявилася не надто гостинною. Зимового вечора на приїжджого гостя напали двоє грабіжників.
Злодії не лише привласнили гроші та документи, а й так побили чоловіка, що йому довелося звернутися до медиків. Невдовзі правоохоронці затримали злочинну парочку, яка «погоріла» на продажу крадених речей. Грабіжниками виявилися двоє учнів ПТУ, один із юнаків неповнолітній. Як з’ясувалося, за ними тягнеться не один грабіж, а щонайменше 10 випадків, які були скоєні упродовж останніх 3-х місяців. Здебільшого молодики промишляли у центральній частині міста, самі ж проживали у Крюківському районі. До свого злочинного промислу ставилися дуже відповідально: «на діло» йшли лише тверезими, на жінок не нападали, фізичну розправу застосовували, якщо жертва відмовлялася добровільно віддати майно.
Особливими здобутками грабіжники похизуватися не могли, наприклад, в іноземця забрали всього 500 грн та мобільний телефон. Гроші витрачали здебільшого на власні потреби, перед черговим виходом «у люди» полюбляли посидіти в кафе, поїсти і, так би мовити, налаштуватися морально. Хоча про яку мораль може йти мова, коли цим юнакам було вже однаково, що на грабіж піти, що на молодіжну тусовку.

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 лютого 2010, 16:28 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації