Вхід | Реєстрація

«Агрофірма ім. Довженка» відремонтувала ґанок для школи в Орданівці Диканського району та привітала 19 навчальних закладів Полтавщини

«Агрофірма ім. Довженка» відремонтувала ґанок для школи в Орданівці Диканського району та привітала 19 навчальних закладів Полтавщини

На свято Останнього дзвоника «Агрофірма ім. Довженка» привітала 19 шкіл у чотирьох районах Полтавщини. Учасникам конкурсів вручили подарунки, а Орданівській ЗОШ напередодні відремонтували ґанок.

«Агрофірма ім. Довженка» працює у чотирьох районах області — Диканському, Зіньківському, Гадяцькому та Шишацькому. Окрім господарської діяльності, компаній також дбає і про соціальну підтримку на місцях.

Нині під опікою підприємства знаходиться 19 шкіл. На святі Останнього дзвоника у кожній з них побували директори виробничих підрозділів компанії та привітали учнів і вчителів. Діти, які брали участь в різних конкурсах та зайняли призові місця, отримали від «довженківців» подарунки.

Заступник директора з соціальних питань «Агрофірми ім. Довженка» Тетяна Хлєвна розповіла, що окрім цього, вони вирішили зробити подарунок для Орданівської ЗОШ, яка знаходиться в Диканському районі:

— Ми відремонтували ґанок школи. І вже наступного навчального року діти підуть на уроки новеньким східцями.

Агрокомпанія вже не вперше так допомагає навчальним закладам. Наприклад, минулого року такий же ґанок підприємство відремонтувало для Балясненської школи Диканського району та Пришибської школи Шишацького району.

— Для нас важлива така соціальна відповідальність. Ми вважаємо, що після хліба основа основ — дбайливе ставлення до дітей і до майбутнього нашої країни. Бо школа — найважливіше для народу після хліба, — говорить Тетяна Хлєвна.

Також заступник директора з соціальних питань розповіла, що на 1 вересня вони дарували у перші класи фліпчарти. Вчителі активно використовують їх на своїх уроках. До того компанія щороку споряджала першокласників портфелями.

 

Довідка: «Агрофірма ім. Довженка» — структурна одиниця агропромхолдингу «Астарта-Київ», до складу якого ввійшла у 2009-му році. В обробітку агрофірми майже 45 тис. га орних земель у Гадяцькому, Диканському, Зіньківському і Шишацькому районах Полтавщини. На підприємстві працює понад 1500 людей.

Один із пріоритетних напрямків роботи агрофірми — молочне скотарство. Молоко реалізують екстра- та вищого ґатунку. Підприємство успішно розвиває рослинницьку галузь. Стратегічні культури — цукровий буряк. Окрім них вирощують зернові культури — озима пшениця, ячмінь, кукурудза, соняшник.

Також агрофірма тісно співпрацює із сільськими радами в місцях, де орендує землі. У рамках соціального партнерства надає матеріальну допомогу школам, дитячим садкам, лікарням, будинкам культури. Підтримує самодіяльні художні колективи, спортивні команди, талановиту сільську молодь.


Автор: ГО «Полтавщина Аграрна»
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 травня 2019, 16:35 | Диканька | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації