Вхід | Реєстрація

Студентів, які підпалили офіс Партії регіонів, судитимуть

Справу студентів, які підпалили офіс Партії регіонів, передали до суду.
22 грудня 2009 року близько третьої години ночі двоє студентів двох полтавських вузів намагалися вчинити підпал приміщення обласної організації Партії Регіонів на вулиці Паризької Комуни в місті Полтаві. Хлопці заздалегідь заготовили легкозаймисту суміш та вилили її у вікно приміщення, однак свій намір до кінця не довели, тому що відразу були затримані працівниками міліції.
Відносно зазначених осіб слідчим відділом Октябрського райвідділу Полтавського міського управління ГУМВС України в області за ч. 3 ст. 15 та ч. 2 ст. 194 КК України була порушена кримінальна справа. Стан досудового слідства по ній контролювався прокуратурою області. Прокуратурою надавалися письмові вказівки.
Наразі кримінальну справу розслідувано і направлено до Октябрського районного суду міста Полтави для розгляду, повідомила старший прокурор відділу прокуратури області Лариса Дем’янова.


Автор: «Полтавщина», www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 15:23 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації