Вхід | Реєстрація

Мешканці Нових Санжар виміняли викрадену алюмінієву сітку на харчі

27 лютого працівники Новосанжарського райвідділу міліції затримали двох жителів селища Нові Санжари, які відкрито викрали 12 метрів алюмінієвої сітки.
Начальник райвідділу Сергій Махно розповів: «До чергової частини зателефонував 71-річний мешканець Нових Санжар і повідомив, що близько 11 години, коли він вийшов на подвір’я з будинку, побачив, що дві невідомі особи знімають алюмінієву сітку, якою огороджений двір».
На зауваження дідуся викрадачі не зважили, а продовжили «свою роботу» і забрали з собою сітку. Дідусь тим часом звернувся до правоохоронців.
Працівники райвідділу миттєво зреагували на повідомлення і виїхали на місце події. Незабаром працівники міліції затримали осіб, підозрюваних у викраденні чужого майна (чоловіків 65-ти і 58-ми років), і доставили до Новосанжарського райвідділу. Останні, визнавши свою провину, зізналися, що сітку обміняли на продукти.
По даному факту порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений групою осіб). Невдала спроба поїсти за чужий рахунок може коштуватиме спільникам до шести років тюрми.

Автор: Оксана Грузін, Інспектор по зв'язках з населенням та ГФ Новосанжарського РВ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 16:33 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації