Вхід | Реєстрація

А вам слабо: за рік не відвідав жодної сесії

А вам слабо: за рік не відвідав жодної сесії

Кореспонденти тижневика підрахували, хто з депутатів районної ради пропускає найбільше засідань.

Нагадаємо, що на останній сесії Кобеляцької районної ради кілька депутатів звинуватили свого обласного колегу Миколу Андрієнка в тому, що він пропускає засідання. Про те, хто з обласних депутатів пропускає сесійні засідання, можна прочитати в попередньому номері ЕХО. Цього тижня ми підготували рейтинг районних депутатів‑прогульників. Для аналізу взяли на офіційному сайті райради протоколи поіменного голосування за останні два роки. Щоправда, 2019‑й ще не завершився і попереду в депутатів, як мінімум, одна, бюджетна, сесія. Тому до рейтингу можуть приєднатися нові районні обранці, оскільки деякі з них нехтують своїми обов’язками.

Згідно з оприлюдненою районною радою інформацією, усього за два роки депутати провели 13 сесійних засідань. Із них: 7 — у 2018‑му та 6 — у 2019‑му.

У минулому році відразу 14 із 34 обраних депутатів проігнорували 25 сесію районної ради, що проходила 28 вересня. Найбільше ж районних обранців зібралося 21 лютого. Тоді на 21 сесії працювало 32 депутати. Відсутніми були лише Олександр Копелець і Тетяна Коваленко.

У 2019‑му кожну сесію пропускали не менше 9 депутатів. Найбільше «Н»-ок голова районної ради Володимир Кішінський поставив колегам 8 листопада. Адже на засідання не з’явилися 16 депутатів.

 

Беззаперечним лідером серед депутатів‑прогульників став Олександр Копелець. Депутат побував за два роки на одному засіданні. Востаннє Олександр Олександрович брав участь у роботі сесії 15 листопада 2018‑го. Тобто, уже рік він не переймається питаннями, що розглядаються його колегами в районній раді.
Для виборців, які підтримали кандидатуру 41‑річного Олександра Копельця, нагадаємо, що він очолює фермерське господарство «Покрова-2006». Обирався в депутати від районної партійної організації політичної партії «Наш край» у територіальному виборчому окрузі № 16. Член районної партійної організації політичної партії «Наш край». Проживає в Жуках.

 

На другому місці в антирейтингу закріпився Володимир Сиса. 49‑річний депутат протягом 2018–19 років відвідав два засідання із 13, та й ті в минулому році.

Депутат працює директором товариства з обмеженою відповідальністю «Понори», що зареєстроване в Чернігівській області. Балотувався на виборах від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Позапартійний. Обраний на територіальному виборчому окрузі №14. Місце проживання — Дашківка.

 

 

 

Трійку лідерів серед прогульників закриває Микола Єгоренко. За два роки районний обранець прогуляв 10 сесійних засідань, по 5 кожного року. У 2019‑му Микола Миколайович попрацював лише на першій сесії, що відбулася 22 лютого. Із того дня він пропускає сесії районної ради.

47‑річний директор фермерського господарства «ЄММ» балотувався на посаду депутата від районної партійної організації політичної партії «Наш край». Його обрали на територіальному виборчому окрузі №28. Член районної партійної організації політичної партії «Наш край». Проживає в Чкаловому.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2019, 10:04 | Кобеляки | Політика
1. Zorn / 22 листопада 2019, 15:20
Дякую Олександру за класну статтю. Цікаво, чи були названі прогульники на вчорашній позачерговій сесії райради, яку скликали в терміновому порядку щодо незгоди із запровадженням "ринку землі". Невже питання втрати годувальниці теж залишило їх байдужими до депутатської діяльності?
2. микола козак / 23 листопада 2019, 15:05
При такій виборчій системі це і не дивно.Їх практично не обирали , а призначали .
3. Ltava / 23 листопада 2019, 16:48
і на чого взагалі ходити по радам не існуючих районних влад :((
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації