Вхід | Реєстрація

Зняття порчі ціною у 2 тис. доларів

Неповнолітня кременчужанка віддала заощадження батьків та власні золоті прикраси, аби лише врятуватися від смертельної порчі.
Схаменулася дівчина вже тоді, як шахрайок і сліду не стало. Цього дня аферистки заробили на дитячій довірливості 2 тис. доларів, а на додачу отримали й золоті сережки з ланцюжком.
Подія сталася 25 лютого у приватному секторі Кременчука. 17-річна дівчина зустріла двох жінок на вулиці, неподалік власного будинку, і вже за кілька хвилин стала жертвою навіювання. Дівчина повела аферисток до своєї оселі, де добровільно віддала гроші і золоті прикраси.
Невдовзі постраждала опам’яталася та розповіла про все батькові. Чоловік одразу ж кинувся до правоохоронців, але по гарячих слідах жінок затримати не змогли. Більше того, навіть не вдалося з’ясувати особливих прикмет шахрайок. Постраждала дівчина запам’ятала дуже мало. «Співробітники міліції не змогли скласти фоторобот за тими прикметами, які назвала жертва»,  – коментує заступник начальника Кременчуцького міськуправління міліції Денис Захарченко.
Відомо лише, що одна з жінок  – слов’янської зовнішності, віком – 30-38 років, зростом – 165-170 см. До речі, це вже другий випадок за останні кілька місяців у Кременчуці.
Правоохоронці просять батьків обговорити з дітьми дану інформацію. Також, за словами Дениса Захарченка, міліція проситиме педагогів провести виховні години, під час яких дітям ще раз пояснять, що спілкування з незна­йомцями може обернутися лихом.
Наразі не встановлено, що саме спонукало 17-річну кременчужанку віддати гроші: гіпноз, навіювання чи вміння шахрайок втертися в довіру?

Автор: Лариса ГОРИСЛАВЕЦЬ, www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2010, 15:18 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації