Вхід | Реєстрація

ВІДЕО - Святкування дня міста Лубни

ВІДЕО - Святкування дня міста Лубни
І так, день другий святкування дня міста. Найцікавіше звичайно, що відкладено на вечір. Основним місцем святквання став Володимирський майдан і прилеглі території. Концерт розпочався виступом артистів з міста та області. На майдані можна було знайти "шашличні" та інші. лавки. Прилеглі магазини були сильно заповнені, навіть впускали до них по два чоловіки. Народу виявилося багато.
Вся інтрига концерту заключалася в тому, що хто завітає до нас у гості на цей раз. Виступ продовжили гості із Києва ALesha (Олена Кучер) та учасник Фабрики Зірок 2, ведучий програми "Кліпси" на Новому каналі Марк Савін. О 21:00 прогремів святковий салют, і концерт мав би бути продовжений всіма очікуваними (і ведучими у тому числі) виступом "Насти Каменских", але з якихось причин виступ відмінився. Але не дивлячись на це, у всіх чудовий настрій, і святкування продовжувалося. Зокрема в парку провадилося паті любителів електронної музики, де всі охочі танцювали під відкритим небом.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2009, 16:30 | Лубни | Відео
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації