Вхід | Реєстрація

Зеленський і його «п’яна матросня»

Зеленський і його «п’яна матросня»

Люди, які в минулому році йшли на вибори під умовним девізом «Хоч поржем», уже мають починати отримувати задоволення. «Ржати» вже є з чого. Хоча все частіше доводиться бачити непідробний сум в очах людей, які в щедрому на вибори 2019‑му році свято вірили в те, що вони когось там «зроблять» разом. А дехто хутко почав забувати, за кого ж голосував.

Минулого тижня, перебуваючи на лікуванні в Полтавській обласній лікарні, мав розмову з одним із таких забувак. Чоловік із Миргородського району під час чергової розмови між хворими «за політику» все ніяк не міг пригадати, за яку ж партію чи кандидата він голосував. Довелось йому нагадувати, давши підказку «Якщо не пам’ятаєте, значить за «Слугу народу» голосували. Це був тоді стереотипний варіант: навесні — за Голобородька-Зеленського, влітку — за «слугу». А прізвище, біографія, досягнення, відгуки тих, хто знає кандидата — це неважливо. Важливо, щоб був із правильної партії. Її, тієї партії, щоправда, і до цього часу в реальному житті не існує. Але це теж не дуже важливо. Технології «рулять». І описуючи перед виборами ті технології, автор цієї статті чітко усвідомлював, що ніхто «методички» СБУ, на які були зроблені посилання, не читатиме, мозок свій не обтяжуватиме. Головне ж — Пороха скинути, і заживемо.

Зажили. Ржемо. Насправді ж, усе те, що нині відбувається в українській політиці і владі, як її невід’ємній частині, є явищем закономірним і прогнозованим. Деградує суспільство, а з ним деградує і влада. І чогось іншого від «п’яної матросні», яка нині увірвалася на владний Олімп, годі було й очікувати.

Пам’ятаєте, як століття тому п’яна матросня захопила владу в Російській імперії? Хто був ніким, враз став усім. Ну й почалося. Щоправда, тоді більше плакали, аніж сміялися.

Нинішні, по великому рахунку, навіть на визначення «п’яна матросня» не заслужили. Матроси, які штурмували Зимовий палац у Петербурзі, ще хоча б чимось ризикували. Міг якийсь деморалізований юнкер із гвинтівки шмальнути і вбити чи поранити. А нинішні чим ризикують? Ну не виберуть наступного разу,  та й по тому. Буде, що згадати і над чим «поржати».

Тому «перли» від юного «матроса» Жені Бригаря про варіант із продажем собаки особливо не дивують. Йому навіть позаздрити можна, така несподівана слава на голову звалилася. Хто його знав, того Женю? Та ніхто. А тут вся Україна про його існування дізналася і на якийсь тиждень чоловік став медійною «зіркою» номер один.

А через тиждень з’являться нові «зірки». От давайте пригадаємо хоча б початок цього року. Минув якийсь місяць, а вже скільки «перлів». То Прем’єра Гончарука записують і викладають на загал його роздуми про порожнечу в голові шефа, то міністерша, чи як її там назвати, плачеться, що не уявляє життя на 36 тисяч гривень у місяць. Ну, а на десерт Женя «виперлив». Для «95‑го кварталу» роботи — не початий край.

І це ж іще не кінець, це лише початок. Ось невдовзі почнуть «виперлювати» «матроси» на місцях. Адже всіх нинішніх голів облдержадімінстрацій, не кажучи вже про чиновників рангом нижче, теж в основному по оголошеннях понабирали. І можу битися об заклад, що невдовзі вже вони почнуть чудити. Адже робити їм більше нічого. Та нічого іншого вони, швидше за все, робити й не вміють.

Цікавий, до речі, пост нещодавно прочитав у мережі. На підтримку головного «матроса». Мовляв, Володимир Олександрович хороший, він старається. Але «на місцях» йому заважають працювати, давайте поміняємо людей і там. Це кого, хочеться запитати? Так давайте взагалі весь народ поміняємо. А то Володимир Олександрович старається, а «на місцях» йому люди заважають. Так виселіть їх до бісової матері, і все налагодиться. Хоча чого виселяти, вони й самі успішно виїжджають.

І от, що тут робити? І хто винен у тому, що у владу прийшла купа недорікуватих бевзів? Чи винен Зеленський? Звичайно, винен. Аби не він, ті депутати Жені та міністерки Ані так би й займалися невідомо чим. Чи була б із них користь суспільству в минулому житті, невідомо, але, по меншій мірі, не шкодили б і людей не дратували б.

Взагалі, зараз «зелені» швидесенько почали пожинати плоди посіяного ними ж. Бумеранг оперативно повернувся. Вони виграли вибори за допомогою маніпулятивних технологій — «телєвізора», соцмереж, блогерів та інших елементів навіювання, зараз усе це по повній працює проти них. А там і «таваріщ Аваков» як почує, що вітер по новому повіяв, то і його доблесні «нацдружинники» на вулиці вийдуть. У минулому році вони свинями кидалися, у цьому — в тренді будуть собаки. До речі, думаю, ви хоча б це помітили — як хутко щезли, точніше, притихли всі оті непримиренні борці з ненависним режимом Порошенка. Нікуди вони не щезли. Просто команди ще не було. А буде, і вийдуть, і почнуть боротися з ненавасним режимом Зеленського.

А що робити? Та думати. Скільки разів було сказано і написано, що думати — корисно для здоров’я і свого майбутнього. А як забуваєте, то записуйте. Ну було ж все це, було. Скільки ж іще разів потрібно українців «розвести», щоб вони думати почали. А потім — «Що робити?» і «Хто винен?».

Та навіть не Зеленський у чомусь винен, хоча він повністю несе відповідальність за всіх без виключення представників, усі без виключення гілки влади. Така вже в Україні унікальна ситуація склалася, що у владі одні «зелені». А хто його, Володимира Олександровича, і «п’яну матросню» в ту владу привів? І перестаньте «забувати», за кого голосували. Це вже навіть не смішно.


Автор: Ігор Філоненко


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 лютого 2020, 09:17 | Полтавщина | Редакційна


1. stepan / 7 лютого 2020, 10:38
як на мене автор глибоко помиляється, треба було вже звикнути - якщо йде якийсь скандал, отже відвертається увага від чогось важливого. Раптом всі забули як той самий персонаж подав на волонтерів до міліції за утиски російської мови. Йде систематичне знищення волонтерського руху, армії, євроінтеграції. А ми тим часом говоримо про собак, про киву що жмака прутня в верховній раді, про виклик проституток у верховній раді, про міністра освіти якій мало зарплати.
2. orakul / 7 лютого 2020, 13:30
1.stepan
«Йде систематичне знищення волонтерського руху, армії, євроінтеграції. А ми тим часом говоримо про собак, про киву що жмака прутня в верховній раді, про виклик проституток у верховній раді, про міністра освіти якій мало зарплати. »

Йде системне знищення пришелепків. А волонтери з євроінтеграціює і армією, то таке саме відволікання, як і киви з проститутками, тільки розраховане на буйних, одержимих пришелепків. Оскільки буйні пришелепки небезпечніші, то їх знищують конкретно, на хронтах. Ну це ж вже навіть нормальним діткам понятно. Земля нужна чиста, без біомаси. Якщо якийсь великоукр таки зможе це втямити, то тоді йому стануть зрозумілими усі нові закони і усі дії влади. Бо тоді все буде виглядати логічним. Тоді не буде абсурдних запитань, типу "а що вони собі думають"? Що їм треба, вони те й думають. Нехватало їм ще й про вас думати. А команда слуг після продажу землі, коли більшість почне усвідомлювати як їх в чергове розвели, і розвели вже в останє, тупо розбіжиться хто куди.
3. orakul / 7 лютого 2020, 15:52
Да, забув дописати. Філон все правильно написав, аж нічому заперечити.
Тута ніхто щось не звернув уваги на те, що прохвесор зявивився. Поставив своє відео, тіпа Кашперовського для алкашів. Не в масть щось у нього бізнес. Як було місяць назад 300 переглядів, так нічого і не добавилось. Не на те поставив. Нема в Білорусі алкашів, здря туди поїхав. А от на рідній неньці зараз такі скриті резерви.. Правда не в алкашах, а в шизохреніках. Тут би зараз навіював і навіював, якщо вміє. Чи розвіював. Не знаю як правильно. Може він підправить, я ж не нарколог і навіть не лікар. А він повинен би вміти, бо те, що зараз з мізками зробили, воно мабуть «сродні» алкогольному спянінню, тільки набагато гірше. І лікувати його важче. Бо точно так, як ніхто не вважає себе алкоголіком, так ніхто не вважає себе пришелепуватим, і точно так обурюється, коли йому у вічі про це скажеш. А ще, алкашу можна дати в трубочку подути, кров взяти. А що з шизохреніка візьмеш? Фіг докажещ що він хворий. Тут би прохвесору працювати та працювати. А він взяв і зїхав з України. Ну це ж не патріотично. Та ще й писати тут перестав. Розказав би як там Бацько корупціонерів ловить. Як богообраних, яких він курносими називає, "на карандаш" бере. Як з Путіним воює. Цікаво ж.
4. orakul / 7 лютого 2020, 15:55
Забува ссилку на прохвесора. Звиняйте. Посилання на exo.in.ua

Або краще ось. Звукорежисер з прохвесора хреновий, нічого не розбереш, що він там чаклує. Посилання на www.youtube.com
5. микола козак / 7 лютого 2020, 16:29
Автор критикуючи пяну матросню очевидно забув , що та матросня дала йому безоплатно отримати вищу освіту , що та матросня будувала заводи , фабрики , дніпрогеси , що та матросня відбудувала Україну і вивела її в ряд розвинутих європейських країн , де будувались ракети , літаки , турбіни електростанцій і тільки з появою подібних автору , все це було розвалене , в Україні не лишилось ні доріг , ні заводів , ні ферм з молоком , ні мяса , ні ріг , ні копит.Це саме останні 30 років пяна чи під наркотою матросня розвалила все і здатна тільки на гейпаради , бо стали без радянського сексу імпотентами , на гральні аівтомати , і т.д. .
6. orakul / 7 лютого 2020, 20:17
5.микола козак
«бо стали без радянського сексу імпотентами»

Та кажуть же що тоді сексу не було
7. orakul / 7 лютого 2020, 20:20
5.микола козак
«останні 30 років пяна чи під наркотою матросня розвалила все і здатна тільки на гейпаради»

Посилання на buzina.org
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації