Вхід | Реєстрація

У Полтаві арештували банду скіммерів, які зняли з викрадених карт 200 тис.грн.

У Полтаві завдяки злагодженим діям правоохоронних органів і служби безпеки ПриватБанку заарештовано банду шахраїв, так званих скіммерів, яка встигла провести за вкраденими картами 210 незаконних операцій, у результаті яких викрадено понад 200 тис. грн. Як сьогодні повідомили в прес-службі ПриватБанку, ще в квітні 2009 року було встановлено, що група невідомих осіб переводе в готівку викрадені у громадян пластикові карти через банкомати Рівненської, Полтавської, Кіровоградської і Черкаської областей
Аналіз всієї інформації, що збереглася в банкоматах (зокрема, фото), дозволив встановити особи зловмисників, які проводили незаконні операції. Співробітники служби безпеки ПриватБанку відстежували інформацію про підозрілі транзакції в регіоні, і в результаті розшукали зловмисників, які намагалися повторити свої дії в січні 2010 року.
Інформацію про місцеперебування злочинців передали до правоохоронців. В результаті оперативних дій трьох учасників організованої злочинної групи було затримано, всі вони виявилися жителями Полтавської області.
26 січня щодо учасників групи за фактом завдання збитку в особливо великих розмірах порушено кримінальну справу. Організатора скоєного злочину заарештовано. Решта зловмисників перебувають на підписці про невиїзд.
Згідно із Законом їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 березня 2010, 10:38 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації