Вхід | Реєстрація

СБУ вдруге за рік піймали на хабарі того ж держвиконавця

СБУ вдруге за рік піймали на хабарі того ж держвиконавця

Співробітники Управління Служби безпеки України в Полтавській області підозрюють в отриманні хабара державного виконавця одного з міських відділів державної виконавчої служби Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, якого влітку минулого року Служба вже затримувала за аналогічне правопорушення.

За версією слідства, державний виконавець вимагав від місцевого мешканця 10 тисяч гривень. За цю суму посадовець обіцяв чоловіку закрити виконавче провадження та надати постанову про його закінчення.

Правоохоронці затримали чиновника, який з минулого року перебуває під слідством, на робочому місці під час отримання всієї суми хабара.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, державному виконавцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Заходи із викриття зловмисника проводилися спільно зі слідчими Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури Полтавської області.

 

ІВ «Полтавщина» згадують, що 28 серпня 2018 року у Горішніх Плавнях затримали співробітника відділу виконавчої служби Дмитра Миколайовича Філософа, який за хабар мав не звертати увагу на виїзд за кордон боржника і закрити щодо нього виконавче провадження. За такі послуги посадовець взяв 20 тисяч гривень.

З того часу Комсомольський міський суд розглядає цю справу, не відсторонивши підозрюваного Дмитра Філософа від виконання обов’язків на своїй посаді.

Можливо, й після чергового затримання на його трудовій діяльності ще зарано ставити крапку.


Автор: Управління СБУ у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 березня 2020, 15:32 | Горішні Плавні | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації