Вхід | Реєстрація

Із ями — у кювет

Із ями — у кювет

Зранку 14 травня на автодорозі Т-17–34 Решетилівка — Нові Санжари — Нехвороща, неподалік Драбинівки, легковик «Форд» злетів у кювет.

За інформацією співробітників Новосанжарського відділення поліції, у автомобілі перебували двоє жінок. Під час руху авто потрапило в яму та пошкодило колесо. Втративши керування, іномарка опинилася на узбіччі. Водія і пасажира госпіталізували в Новосанжарську районну лікарню.

Дорожньо-транспортна пригода внесена в ЄРДР, відкрите кримінальне провадження за статтею 288 Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху, вчинене особою, відповідальною за будівництво, реконструкцію, ремонт чи утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд, або особою, яка виконує такі роботи, якщо це порушення спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, тяжке тілесне ушкодження або смерть, — карається штрафом від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на строк до 5 років.

Як повідомили в райлікарні, обом жінкам надали медичну допомогу, їх здоров’ю нічого не загрожує. Станом на 19 травня учасниць ДТП виписали з лікарні.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 травня 2020, 13:05 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації