Вхід | Реєстрація

Полтавці фінансують браконьєрський бізнес

Як і передбачалось, окремі полтавці не дослухалися до попереджень екологів і купують підсніжники. На стихійних точках торгівлі продавцям не доводиться нудьгувати — товар не залежується.
Хоча совість та усвідомлення незаконності своїх дій у бабусь-продавщиць усе-таки є. Принаймні, від фотокамери вони відскакували досить жваво. А от покупці первоцвітів не соромилися. Один із них охоче дав згоду на фотографування щойно куплених підсніжників. Про знищення унікальної флори він не задумувався, навіть навпаки — скромний букетик, за його словами, повинен також скромно проілюструвати велику любов до коханої жінки.
Незважаючи на таке, скажемо, дитяче ставлення до проблеми, писати про це необхідно. Сподіваємося, якщо не на сотий раз, то на сто десятий культурна людина все-таки відмовиться спонсорувати знищення унікальних квітів.


Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня 2010, 09:30 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації