Вхід | Реєстрація

З трьома неповнолітніми, які розбещували восьмикласницю, розбирається міліція

Учора мати потерпілої дівчинки написала заяву до міліції про випадок розбещення її неповнолітньої доньки. Сам факт розбещення, за її словами, стався ще два роки тому – 25 грудня 2008 року – біля загальноосвітньої школи у Крюківському районі Кременчука. Того дня троє хлопців віком 17, 16 та 14 років відносно восьмикласниці вчинили розпусні дії.
Як повідомив Новинам Полтавщини начальник ВЗГ ГУ МВС у Полтавській області Юрій Сулаєв, наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи проти юнаків за ст. 156, ч.1 ККУ. Усі обставини злочину 2-річної давнини зясовуються. Міру покарання визначить суд.

Автор: www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 березня 2010, 15:16 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації