Вхід | Реєстрація

Міліціонери і журналісти «полювали» на торговців квітами, з «Червоної книги»

Міліціонери і журналісти «полювали» на торговців квітами, з «Червоної книги»
З 20 лютого правоохоронці області працюють над виявленням порушень природоохоронного законодавства. Профілактична операція здійснюється під умовною назвою «Первоцвіт 2010». За вказаний період працівники міліції Октябрського району м. Полтави виявили та притягнули до адміністративної відповідальності 22 особи, з них 12 — за ст. 159 КУпАП (порушення правил торгівлі на ринках і 10 — за ст.160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях).
Правоохоронці Октябрської міліції разом із журналістами Полтавського телебачення провели контрольний рейд по місцям можливої незаконної торгівлі квітами, щоб виявити тих, хто ще намагається збути їх залишки. Порадувало те, що у місцях, де зазвичай приторговують квітами, порушників не виявили. Лише на ринку, розташованому на зупинці громадського транспорту «Мотель», ревізори «відшукали» жінку, яка торгувала пролісками у купі з іншими квітами (щоправда вони вже втратили «свіжість»).
Остання правоохоронцям пояснила, що проліски дісталися їй від кримчан, які приїхали у Полтаву на «сезонний підробіток». Гості не встигли збути всю партію квітів і передали залишок на реалізацію полтавці.
Жінка не «заперечувала» - продавала букетики рідкісних квітів по 1-2 гривні. За порушення правил торгівлі на ринку жінку притягнуто до адміністративної відповідальності. Побіжно, направлено подання щодо усунення причин та умов порушення чинного законодавства на адресу адміністрації ринку, на території якого виявлено порушення.

(Фото із сайту www.poltava.pl.ua)


Автор: www.mia.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2010, 14:38 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації