Вхід | Реєстрація

Правоохоронці розшукують озброєного розбійника на Honda Legenda

Київський райвідділ ПМУ ГУ МВС України в Полтавській області за скоєння особливо тяжкого злочину (розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) розшукується Михайлов Роман Георгійович, 30.01.1984 р. н., уродженець м. Полтава, прописаний по вул. Шевченка, буд. 128, кв. 41, раніше не судимий..
Прикмети: на вигляд 25-30 років, зріст 175-180 см, атлетичної тілобудови, волосся темне коротке, очі світлі. Володіє навичками боротьби, при собі може мати пристрій для відстрілу гумовими кулями.
По наявній інформації на даний час зазначена особа перебуває на території м. Полтави або Полтавської області. Може пересуватись на автомобілі HONDA Legenda чорного кольору, державний номер ВІ 9857 АО.
При отриманні будь-якої інформації стосовно розшукуваного прохання негайно повідомити за телефонами: 56-65-87, 51-77-28, 80937898780, 80639698119, 102 або до найближчого райвідділу міліції.
Заздалегідь вдячні за співпрацю!

Автор: Начальник Київського РВ ПМУІ.М. Рудь


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 березня 2010, 14:28 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації