Вхід | Реєстрація

Зарізав сусіда через особисту неприязнь

Чоловіки, мешканці одного з Кременчуцьких гуртожитків неодноразова сварилися. Конфлікти виникали здебільшого на побутовому ґрунті. За словами сусідів, чоловіки відчували взаємну неприязнь. Чергова сварка між ними розгорнулася зранку, 25 вересня. Ввечері того ж дня 45-річний Анатолій продовжив сваритися із сусідом. Грюкаючи у двері його кімнати він викликав 60-річного сусіда Геннадія вийти на секцію. На галас зійшлися й інші сусіди. Вони й стали свідками смерті Анатолія. Коли двері сусідської кімнати відчинилися, за лічені секунди блиснуло лезо ножа. На підлозі з’явилися краплі крові. Анатолій впав.
Удар ножа був смертельним. Медики, які приїхали за викликом сусідів, констатували смерть. Кухонний ніж зі слідами крові правоохоронці вилучили з кімнати Геннадія.
Зараз, як повідомляють у ГУ МВС в Полтавській області, Геннадій під слідством. Йому інкримінують вбивство – ч. 1 ст. 115 КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Автор: http://www.all-kremenchug.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2009, 12:02 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації