Вхід | Реєстрація

Зареєстрований ринок праці

КОБЕЛЯКИ На обліку в районному центрі зайнятості на початок липня поточного року перебуває 1321 незайнятий громадянин, що на 8,9 відсотки менше ніж на початок червня. Серед зазначеної категорії громадян 97,1 відсотки мали офіційний статус безробітних. За повідомленням підприємств, установ та організацій району кількість вільних робочих місць та вакантних посад на 1 липня звітного року становила 37 одиниць, з яких 17 одиниць – робітники, 15 одиниць – посади службовців, решта 5 – особи, що не мають професій, або займали місця, що не потребують спеціальної підготовки. Навантаження незайнятого населення, яке звернулося за сприянням у працевлаштуванні до районного центру зайнятості на одну вакансію становить 36 осіб. За сприяння районного центру зайнятості у червні поточного року працевлаштовано 135 осіб проти 274 осіб у травні. З метою отримання нової професії, або спеціальності, у червні звітного року службою зайнятості було направлено на навчання 17 осіб проти 21 особи у травні. З фонду загально­обов'яз­кового державного соціального страхування на випадок безробіття впродовж січня – червня звітного року було витрачено 4500,4 тис. гривень. Середній розмір допомоги на одного безробітного, який отримав її у червні, становив 585,56 грн., що на 5,1 відсотки менше ніж у попередньому місяці.



Автор: Начальник відділу статистики у Кобеляцькому районі Надія Виноградна


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2009, 11:48 | Кобеляки | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації